OTAC DEVOJČICE KOJU JE NAPAO VUK: Želim da odemo iz Srbije!

Roditelj devojčice posle incidenta u zoološkom vrtu

OTAC DEVOJČICE KOJU JE NAPAO VUK: Želim da odemo iz Srbije!

Društvo -
U nekoj drugoj zemlji ovako nešto ne bi moglo da se dogodi. Ćerka je sada dobro, sve je u redu, ogorčeno priča Ivan K., čija je dete juče otpušteno iz bolnice

BEOGRAD - Samo kad se sve dobro završilo.

Dvogodišnja devojčica K. V., koju je pre tri dana artički polarni vuk napao u beogradskom zoo-vrtu, juče ujutro je puštena s Dečje klinike u Tiršovoj. Devojčicin otac Ivan V. još je u šoku i, kako kaže, jedva čeka dan kad će sa porodicom napustiti Srbiju.Modrice po leđima- Jedva čekam da odem odavde. U nekoj drugoj zemlji sve ovo ne bi moglo da se dogodi. Ćerka je sada dobro, sve je u redu - kaže Ivan, koji s porodicom živi u Beču, a u Srbiju su došli kod njegovih roditelja kako bi zajedno proveli praznike. On nije želeo da komentariše izjave direktora zoo-vrta Vuka Bojovića, kao ni to što je policija podnela krivične prijave protiv njega i volonterke.- Samo neka svako radi svoj posao - kaže on.

Samo da je dete dobro... Novinarka Kurira sa dedom
Samo da je dete dobro... Novinarka Kurira sa dedom

Radovali se UskrsuEkipa Kurira otišla je i do porodične kuće devojčicine familije, gde nas je dočekao deda. On kaže da je najbitnije da je njegova unuka dobro.- Ovo nije smelo da se dogodi, ali eto, nek bude za nauk drugima- kaže deka i dodaje da su tog dana, za Uskrs, svi jedva čekali da prestane kiša kako bi otišli do zoo-vrta.- To je bio jedan sekund, ne znam ni ja šta se dogodilo. Baka je držala unuku za ruku, i vuk se najednom stvorio tu. Ma... pustite, samo kad je ona dobro - kaže on.(D. T. - N. S.)

Vuk BojovićODUŠEVLJEN SAM!Vuk Bojović kaže za Kurir da se oduševio kad je video da u Kuriru piše da je protiv njega podneta krivična prijava.- Ja sam oduševljen! Uživam u tome! Ja ne znam za tu krivičnu prijavu, ali ako je podneta, to je zahvaljujući vama. Neću više da razgovaram s vama! - kaže Bojović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track