OTAC PETORO DECE: Dejan Živković, najbogatiji direktor u Kuršumliji!
Foto: Milen Đorđević

Njegovo bogatstvo nema cenu

OTAC PETORO DECE: Dejan Živković, najbogatiji direktor u Kuršumliji!

Srbija -
Prihvatam da sam najbogatiji direktor, jer imam petoro dece, čime se retko koji direktor može pohvaliti, kaže presrećni otac Stefana (22), Filipa (20), Nemanje (17), Anamarije (9) i Viktora (6 meseci)

KURŠUMLIJA - Ako su deca najveće bogastvo, a jesu, onda je diirektor JP Sportski centar Kuršumlija Dejan Živković (47) najbogatiji direktor u Toplici, a i šire. Ako se gleda materijalna strana, onda je on verovatno na dnu lestvice, jer iz njegove sedmočlane porodice samo on radi.

"Prihvatam da sam najbogatiji direktor, jer imam petoro dece, čime se retko koji direktor može pohvaliti", kaže presrećni otac Stefana (22), Filipa (20), Nemanje (17), Anamarije (9) i Viktora (6 meseci).

Živković je i sportista. Trideset godina se bavi tekvondom a osim što vodi klub „Korio“ iz Kuršumlije, on je i trener kadetske tekvondo reprezentacije Srbije.Pojašnjava da godinama kao trener radi sa decom i to je jedan od razloga što se sa suprugom Jovankom (43) odlučio za brojnu porodicu.

"Porodica je najvažnija i ništa ne može da je zameni. Pošto samo ja radim, uopšte nam nije lako. Jedino nam ljubav ne manjka", kaže Dejan.

Kada priča o svojoj deci osmeh mu ne silazi sa lica.

"Najmlađi sin Viktor ima samo šest meseci. Anamarija ide u treći razred, trenira i svira klavir. Nemanja je III godina medicinske škole i takođe sportista., Filip stažira kao laborant u DZ i bavi se rok muzikom. Stefan je završio medicinsku i muzičku školu ali i on i Filip planiraju da studiraju", priča ponosni otac.

Pojašnjava da kao direktor ima mnogo obaveza i da je često umoran ali kad dođe kući i sačeka ga šest pari raširenih ruku svi problemi nestaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja