Oterali Danicu Maksimović iz "Talenata"

Stars

Autor:

Zamenili je. Danica Maksimović više nije član žirija šoua „Ja imam talenat“! Dve sezone je uz Aleksandra Milića Milija i Ivana Tasovca odlučivala o sudbini takmičara, ali sada je umesto nje u stolicu zasela Mina Lazarević.

danica maksimović, ja imam talenat

Zamenili je.
Danica Maksimović više nije član žirija šoua „Ja imam talenat“! Dve sezone je uz Aleksandra Milića Milija i Ivana Tasovca odlučivala o sudbini takmičara, ali sada je umesto nje u stolicu zasela Mina Lazarević.

Kako Kurir saznaje, glumica je prepustila mesto mlađoj koleginici jer nije nije uspela da se s produkcijom dogovori o visini honorara.

- Došlo je do prezasićenja, a i nisu uspeli da se dogovore o honoraru i drugim uslovima saradnje, pa je njeno mesto ponuđeno Mini Lazarević. Ova je to prihvatila i odlično se snalazi - otkriva naš sagovornik blizak organizatorima popularnog šoua.

U ovo poslednje smo se i sami uverili, posetivši snimanje u Pozorištu na Terazijama, a to su nam potvrdili i u produkciji „Ja imam talenat“.

- Mina je odlična, sada je vizuelno drugačija i mi predviđamo da je ona buduća srpska Merilin Monro - rečeno nam je uz opasku da je prekid saradnje s Danicom njena prezauzetost i česti boravci u inostranstvu.

 

Danica samo šalje smajlije

Pokušali smo da od Danice Maksimović saznamo čime je toliko preokupirana i kako reaguje na to što je Mina u žiriju, ali su nam na telefon stizale samo poruke s nacrtanim osmesima. Na prvo je odgovorila smajlijem koji namiguje, a na drugo smajlijem koji se kezi od uva do uva. Šta joj je smešno sad kad je ostala bez angažmana, eto, nismo uspeli da saznamo.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (34)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Mirjanaa

  Mirjanaa

  Kakva crna Merilin Monro... Kakve ste sličnosti tu videli?

  141 Odgovori 
 • Zoran

  Zoran

  Mina Lazarevic je potpuni promasaj, i kao glumica, sad cujem i kao pevacica.. Sva njena "gluma" se svodi na krestanje i taj neartikulisani glas obojen dizelaskim slengom. Najzad bi neko treba da joj kaze da su devedesete bile u pretprosloj deceniji.

  104 Odgovori 
 • mimi

  mimi

  Kreštava Mina, ma dajteee?
  Antipatična skroz,loša glumica i umišljena pjevačica hehe

  87 Odgovori 

Poslednji komentar

 • ivana

  ivana

  xaaxa...koji kralj....:-))))a i nisi mnogo propustio,ja sam pratila i nije "korektno"...

  4 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Verovatno je Euleks bolji od prištinskih sudija, ali svakako nije bolji od srpskih sudija Marko Đurić direktor Kancelarije za KiM

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!