Otišla da ukloni jajnike, a onda se desilo čudo...

Nije znala šta se desilo

Otišla da ukloni jajnike, a onda se desilo čudo...

Život -
Primljena je u bolnicu sa ozbiljnim bolovima zbog abdominalnih grčeva i umestopostala majka

Rebeka Oldmah otišla je na operaciju uklanjanja jajnika progovorila je o svom šoku kada su joj doktori saopštili da je nosila bebu tešku 4 kilograma. ."Taman sam se borila sa činjenicom da nećemo moći da imamo još dece zbog mojih problema sa jajnicima i sad odjednom imamo sina", rekla je ona. Rebeka priča da je mesecima imala stomačne grčeve i da je često išla na testiranje. Bila je na tri skenera, dva testa krvi i šest testova za trudnoću kako bi se utvrdio uzrok bola.

U novembru prošle godine primljena je Midlmor bolnicu u Manukau Sitiju na Novom Zelandu kako bi operisala jajnike. Hirurzi su se šokirali kada su unutar nje našli zdravu bebu. Probudili su je i rekli joj da će izvršiti carski rez umesto operacije jajnika. Rebeka i njen partner, Džejm Tajpen, već imaju ćerku Hejli, koja je bila stara 20 meseci kada se rodio mali Džejms.

"Baš mi je drago što su me probudili i rekli mi da ću imati još jedno dete. Čak i ako je bilo na kratko, bolje što su tako uradili nego da su me samo probudili i dali mi bebu", rekla je Rebeka. Sada Rebeka i njen partner istražuju kako je moguće da nisu znali da je trudna.

(žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track