OTKAZ: Adilu otkazan nastup, umesto njega Aco Pejović peva za Novu godinu
Foto: Damir Dervisagic

Pevač nasilnik ostao bez novogodišnje tezge

OTKAZ: Adilu otkazan nastup, umesto njega Aco Pejović peva za Novu godinu

Stars -
Organizatori dočeka u klubu prekinuli saradnju s Maksutovićem i angažovali Acu

Za njega više nema posla.

Nakon što je prebio nevenčanu suprugu Anu Ramadanovski, Adil Maksutović ostao je bez najunosnije tezge, saznaje Kurir.

Njemu je otkazan angažman za Novu godinu, jer otkako je obelodanjeno da je tukao suprugu, prodaja ulaznica nikako nije išla. Za sve ove dane prodate su samo dve rezervacije. Gnevni organizatori su pre dva dana rešili da mu otkažu saradnju, pa su saopštili Adilu da neće nastupiti u „Cepter ivent centru“ u Beogradu, kako je prvobitno planirano.- Adil je po svaku cenu pokušavao da zadrži posao, ali nije uspeo. Ugovor je raskinut, a svega nekoliko sati kasnije, angažman je ponuđen Aci Pejoviću, koji je prihvatio ponudu. Dakle, umesto Adila, Pejović će tokom novogodišnje noći zabavljati brojne Beograđane - kaže naš izvor.

Pozvali smo organizatore iz kompanije „Sentral palas“, a na našu molbu da prokomentarišu odluku, saopštili su nam sledeće:- Poslednja dešavanja u vezi sa Adilom i njegovom suprugom nanela su nam veliku štetu, pa smo bili prinuđeni da prekinemo saradnju s pevačem. Umesto njega, angažovali smo Acu Pejovića, pa zabave i dobre muzike u novogodišnjoj noći neće manjkati. I u pevačevom menadžmentu nam je potvrđeno da će Pejović u najluđoj noći pevati u „Cepter ivent centru“.

Kako Kurir nezvanično saznaje, i Ana je kontaktirala sa organizatorima, ali ni njene molbe da Adilu ne otkazuju novogodišnji nastup nisu urodile plodom. Pokušali su i pojedini članovi njegove familije, ali su organizatori ostali neumoljivi.

Bez komentara

ADIL SE NE OGLAŠAVANekoliko puta tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da kontaktiramo sa Adilom kako bismo i od njega dobili izjavu, ali pevač nije želeo da odgovori na pozive, kao i na brojne poruke koje smo mu poslali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track