OTKRIVAMO: Ovako je Merilin Monro postala seks bomba!
Foto: Magazina LIFE Philippe Halsman

Radila sa malim režinama

OTKRIVAMO: Ovako je Merilin Monro postala seks bomba!

Pop kultura -
Svako jutro radila je vežbe za grudi s malim tegovima, ali naglasila je da se nikada nije opterećivala fitnesom

Fotograf magazina LIFE Philippe Halsman uradio je seriju fotografija sa Merilin Monro o njenoj dnevnoj rutini vežbanja.

Na fotografijama je glumica u retko viđenom izdanju - u farmerkama i gornjem delu bikinija. Fotografije su urađene u crno-beloj varijanti i pokazuju Marilin kako diže tegova, radi trbušnjake, stoj na rukama...

Sve vreme tokom vežbanja je vrlo ozbiljna, ali se na pauzi nasmejala fotografu.

"Iskreno, nikada nisam smatrala svoju figuru posebnom. Moja najveća briga bila je da se najedem dovoljno, a sada brinem o tome da ne jedem previše. Nikada se nisam zamarala vežbama, sve donedavno", rekla je tada poznata plavuša.

Svako jutro radila je vežbe za grudi s malim tegovima, ali naglasila je kako nije fitnes čudak."Ne volim da brojim. Ne bih mogla da podnesem da vežbam kao da sam pod režimom", rekla je tada.

Sesk bomba 50-ih i 60-ih godina prošlog veka koristila je bizarne dijete. Za doručak bi popila čašu toplog mleka sa svežim jajima.

"Sumnjam da bi bilo koji lekar preporučio takav doručak za radnu devojku koja žuri", rekla je, ali je izgleda preskakala ručak, ali je večerala proteine i obavezno svežu šargarepu.Međutim, nikada nije želela da se odrekne slatkiša pa je redovno išla u poslastičarnicu po sladoled.U tekstu koji je Halsman napisao uz fotografije piše da je bio iznenađen njenim stanom jer je u njemu našao knjige intelektualaca poput Dostojevskog, Frojd i drugih.

Prema uređenju i ostalim stvarima zaključio je kako njen stan nije služio samo za seks, već da je to bilo mesto inteligentne žene.

(dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track