Otkriven pravi razlog raskida Stanije i Filipa

Ljubomora i posesivnost

Otkriven pravi razlog raskida Stanije i Filipa

Stars -
Filip je polomio Staniji skupoceni mobilni telefon zbog poruka koje je našao u njima. Nakon incidenta, Dobrojevićeva je odnela telefon na popravku u servis i definitivno odlučila da stavi tačku na vezu sa Panajotovićem

Dok javnost raspravlja da li je raskid između Stanije Dobrojević i Filipa Panajotovića samo marketinški trik, svi su izgledai da je veza para iz rijalitija pukla zbog manekenove posesivnosti.

Naime, Filip je nedavno polomio Staniji skupoceni mobilni telefon zbog SMS-ova koje je našao u njima. Nakon tog incidenta, Dobrojevićeva je odnela telefon na popravku u servis i definitivno odlučila da stavi tačku na vezu sa Panajotovićem."Svakodnevne poruke koje je Stanija dobijala na svoj mobilni telefon bile su od nepoznatih osoba koje su nekako došle do njenog broja telefona. Bilo je tu svakakvih poruka, ali nijedna nije bila uvredljiva i vulgarna", kazao je naš izvor. "Neke su bile dobronamerne i šaljive, a neke su bile udvaračke. Kada je Filip nabasao na poruke nepoznatog muškarca koji se Staniji otvoreno divio i udvarao, nudeći joj kule i gradove, poludeo je od ljubomore. Prvo je napao starletu insistirajući da mu kaže ko taj muškarac, odakle mu broj, a na sve ta njegova pitanja Stanija se pravdala da su to njeni obožavaoci i da će ih uvek biti, makar menjala broj svaki dan. Nakon toga, njen Filip je uzeo i razbio telefon o pod", kazao je sagovornik i navodi da je to bila kap koja je prelila čašu.

"Ona je najpre pokušala da ga uveri da joj te poruke ništa ne znače, na šta je on još više poludeo. Svađa, optužbe i ljubomorisanje trajali su u nedogled, a onda je Dobrojevićevoj prekipelo i odlučila je da stavi tačku na njihovu vezu. Inače, ovo je samo kap u prepunoj čaši jer je njihova veza na staklenim nogama još od kada su izašli sa Farme. Maneken je ljubomoran na sve živo, hoće je samo za sebe, stalno je kontroliše, guši i određuje joj gotovo sve, što njena tempramentna priroda nikako ne može da podnese" zaključio je izvor.

Kako bi čuli komentar od samih aktera, pozvana je Stanija, koja je rekla: "Da, istina je da mi je telefon bio slomljen i da je bio nekoliko dana na popravci, ali ništa više ne bih da komentarišem."

Panajotović je odjednom promenio ploču, te je odlučio da o svojoj bivšoj više ne govori. "Ne želim da komentarišem ništa u vezi s tom osobom", izjavio je Panajotović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track