OTKRIVENA NAJSTROŽE ČUVANA TAJNA: Lažni sneg u SAD je deo vojnog udara. Cilj je širenje nove kuge!
Foto: Youtube

Analize potvrdile sumnje

OTKRIVENA NAJSTROŽE ČUVANA TAJNA: Lažni sneg u SAD je deo vojnog udara. Cilj je širenje nove kuge!

Planeta -
Ćelijska membrana crvenih krvnih zrnaca su zaražena raznim patogenima koji služe kao prenosioci bolesti do domaćina

AMERIKA - Snežna oluja je opet zahvatila severni deo SAD, sneg pada danima i ne topi se već nedeljama. Prošle nedelje digla se neverovatna panika zbog lažnog snega koji se ne topi poput običnog, na sobnoj temperaturi, nego mu treba puno više vremena.

U dodiru, sa jakim plamenom ispušta miris plastike. To tvrde ljudi širom SAD koji su sve to snimali i puštali na Jutjub. Naravno, lažni sneg je odmah povezan sa sistemom HAARP, odnosno tajnim vojnim oružjem.

Ali, mnogi su upozoravali da je zapravo reč o normalnoj pojavi pri kojoj sneg pod uticajem jakog plamena prelazi odmah iz čvrstog u gasovito stanje. Ipak ta pojava ovde nije slučaj jer se ovaj sneg ne topi ni na sobnoj temperaturi. Uznemireni građani su rešili da su stvar preuzmu u svoje ruke.

Sneg je analiziran od strane pojedinaca i mnoštvo privatnih laboratorija širom SAD i rezultati su pokazali da sneg zaista sadrži velike količine aluminijuma i barija. Na Jutjub kanalu pojavila se još jedna analiza.

"Svaki mikroskopski snimak u videu sam ja napravila. Sadržaj svake slike napravljen je od smrznutog uzorka. Moji izvori iz vlade potvrdili su mi da je sneg lažan i pre nego što sam im dostavila ove zastrašujuće fotografije", kaže autor ovog videa.

Između ostalog, autor ovog snimka govori da je dobio potvrdu da je reč o vojnom napadu, ali detaljni podaci su zavedeni kao najstroža tajna.

A šta je zapravo pokazala analiza ovog snega? U njemu se, naime, nalaze različiti polimeri, jedan je beli "čaršav" sa rupicama u kojima se nalaze živi organizmi kao i osiromašeni uran kome je zadatak da spoji žive organizme sa neživim stvarima, kako bi se napravila nova vrsta jednoćelijskog organizma to jest nanoroboti. U snegu se oslobađaju gasovi metana, zato su oblaci ponekad zeleni, napominje autor.

Pronađeni su i jednoćelijski organizmi koji spojeni sa polimerima stvaraju nano kiborg polimerna vlakna koja se koriste u 3d štampačima.Pojava duga na čudnim i neuobičajnim mestima uzrok su mnogobrojnih nano čestica unutar veštačkog snega. U snegu je pronađen i radioaktivni barijum kao i GMO organizmi pseudomonas sprzingae, a koji služe za stvaranje leda na niskim temperaturama sa ciljem uništavanja useva.

Pronađena su i dehidrirana ljudska krvna zrnca koji su u procesu stvaranja deobe u svrhu stvaranja kuge, odnosno epidemije. Autor napominje kako je ćelijska membrana crvenih krvnih zrnaca otvorena i zaražena raznim patogenima koji služe kao prenosioc bolesti do domaćina. Sve u svemu cilj je širenje epidemija i pandemija. Po svemu sudeći izvršen je vojni napad na američki narod.

http://www.youtube.com/watch?v=tmSn0na-i-w
http://www.youtube.com/watch?v=qYqsx2R2dUc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track