OTKRIVENA TAJNA: Serena zatrudnela sa trenerom?
Foto: AP

Nije virus, nego...

OTKRIVENA TAJNA: Serena zatrudnela sa trenerom?

Tenis -
Serena je eliminisana u trećem kolu Vimbldona od Francuskinje Aliz Korne, a onda je nakon čudnog ponašanja predala meč dubla sa sestrom Venus. Amerikanka je potom navela da je u pitanju virus

LONDON - Najbolja teniserka sveta Amerikanka Serena Vilijams nalazi se u lošoj formi, jer je zatrudnela sa trenerom Patrikom Muratogluom.Serena je eliminisana u trećem kolu Vimbldona od Francuskinje Aliz Korne, a onda je nakon čudnog ponašanja predala meč dubla sa sestrom Venus. Amerikanka je potom navela da je u pitanju virus."Mislim da nije u pitanju virus, ili šta god kažu da jeste. Mislim da to nije slučaj. Ne znam šta je, ali nadam se da će Serena biti odbro. Ne znam kako je uopšte izašla na teren", rekla je bivša najbolja teniserka sveta Martina Navratilova.Nemački mediji navode nije u pitanju virus već trudnoća."Serena je trudna sa Patrikom. Interesantna veza između trenera i igračice, jer Francuz tvrdi da nije video Serenu dva dana posle odustajanja u dublu", ističu nemački mediji i tvrde da postoje glasine na Vimbldonu, koje potvrđuju ovu informaciju.

Navratilova tvrdi da Serena nije smela da izađe na teren."Neobjašnjivo je što je niko u njenom okruženju nije sprečio da izađe na teren, iako je bilo jasno da nije u stanju da igra. Nikad nisam videla nešto slično, i nadam se da više neću. Svi su stavljeni u tešku poziciju, uključujući WTA. To prkosi logici na mnogo načina. Trener je rekao da je nije video dva dana. Ne zna ništa. Kako možeš biti trener i ništa ne znati? To je pogrešno. Ili ideš kući ili se povlačiš pre meča. Jednom kada izađeš na teren, ti si profesionalac, budi spreman da igraš. Ako te nešto muči, ako si bolestan, ne izlaziš na teren. Bez obzira na sve", zaključila je Navratilova.Serena i Patrik su u ljubavnoj vezi već dve godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track