Oumaru spasao Vojvodinu od Litvanaca

Kvalifikacije Lige Evrope

Oumaru spasao Vojvodinu od Litvanaca

Fudbal -
Suduva je povela golom iskusnog Ričardsa Beniušisa u 56. minutu, a Vojvodinu je spasao Abubakar Oumaru u nadoknadi vremena. Revanš se igra za nedelju dana u Litvaniji

NOVI SAD- Fudbaleri novosadske Vojvodine odigrali su 1:1 na svom terenu sa litvanskim klubom Suduva u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Suduva je povela golom iskusnog Ričardsa Beniušisa u 56. minutu, a Vojvodinu je spasao Abubakar Oumaru u nadoknadi vremena. Revanš se igra za nedelju dana u Litvaniji.

Vojvodina je uglavnom bila bolja u prvom poluvremenu, ali utakmica nije obilovala uzbuđenjima. Novosađani su imali nekoliko dobrih prilika u prvih 45 minuta, naročito u početku, ali nisu uspeli da ih iskoriste. "Lale" su krenule ofanzivno i u drugom poluvremenu, ali se igra odmah potom umrtvila.

Suduva je povela posle kornera, posle koga se Beniušis najbolje snašao. Posle toga je igra malo živnula, a Beniušis je imao još jednu šansu, kada je izašao sam pred golmana Nemanju Supića, koji je, međutim, dobro reagovao.

Vojvodina je krenula u maltene očajničke napade u finišu, a uspela je da izjednači u nadoknadi vremena. Posle ogromne gužve niko od domaćih igrača nije uspeo da ugura loptu u mrežu, a tada je dosuđen indirekt sa pet metara.

Svi igrači gostiju stali su na gol-liniju, a Petar Škuletić dodao je Oumaruu, koji je sa oko sedam metara postigao gol.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track