OVAKO KARDAŠIJANOVI ZARAĐUJU MILIONE: Po tvitu 5.000 dolara!
Foto: Rojters

Urnebesne zarade

OVAKO KARDAŠIJANOVI ZARAĐUJU MILIONE: Po tvitu 5.000 dolara!

Pop kultura -
Novac dolazi sa raznih strana, od butika odeće, motivacionih govora, parfema, kozmetičkih proizvoda, šminke, modnih odevnih linija, TV programa, izdavanja knjiga, linija nakita...

Ceo svet video je kako klan Kardašijan nemilice troši novac, Kim se nedavno pojavila u haljini od 4.000 dolara.

Međutim, malo se zna o poslovnom carstvu Kardašijan-Džener, koje zarađuje mnogo više nego od rijaliti programa i povremenih razvoda. Novac dolazi sa raznih strana, od butika odeće, motivacionih govora, parfema, kozmetičkih proizvoda, šminke, modnih odevnih linija, TV programa, izdavanja knjiga, linija nakita....

Brus DženerTata Džener težak je 100 miliona dolara. Bivši atletičar i osvajač olimpijske medalje, najviše je poznat po reklamiranju pahuljica. Danas drži motivacione govore, i po jednom govoru dobija 40.000 dolara. Mudro je investirao svoj novac, nikad nije bio opelješen posle nekoliko razvoda, i nikad nije trošio više nego što je zarađivao na svoje šestoro dece i četvoro unučadi.

Kris DženerMama” Kris vodi kompaniju “Džener Komjunikejšens” uglavnom da bi menadžerisala karijerama svoje dece. Kao njihov menadžer, zarađuje procenat od fotografija i ostalog priliva novca koji ostvarjuju Kortni, Kim i Kloe. Ona sama zarađuje i po 50.000 dolara za pojavljivanja u šou programima ili na crvenim tepisima, a po tvitu o nekom proizvodu dobije tričavih 5.000 dolara. Kuća vredna 100 miliona dolara koju joj je ostavio bivši muš Robert Kardašijan, igraće interesantnu ulogu u brakorazvodnoj parnici između Kris i Brusa.

Sestre Kardašijan Tri K zajedno vode nekoliko firmi, a i svaka ima svoje posebne firme. Kortni je do sad zaradila 15 miliona dolara, i nije najbogatija među sestrama. Po epizodi o njihovom životu dobije 50.000 dolara. Kim na računu ima 40 miliona dolara, i najbogatija od svih sestara Kardašijan. Po epizodi dobija 80.000 dolara. Za pojavljivanje na raznim događajima zarađuje između 100 hiljada i milion dolara, čak naplaćuje i ljudima koji žele da budu u njenom prisustvu. Na primer, za proslavu svog rođendana 2010. godine, naplaćivala je od 1.000 do 2.500 dolara po gostu. Kloe, kao najmlađa, ima svojih 11 miliona dolara. Po epizodi dobija 40.000 dolara. Učestvovanje u X Faktoru donelo joj je milion dolara. Od slika sa svadbe u džep je strpala 300.000 dolara.

Robert KardašijanSa neto bogatstvom od 2,75 miliona dolara, Robert Artur Kardašijan je najmlađi od četvoro mladih Kardašijana i koji tek treba da krene da gradi svoje poslovno carstvo. Po epizodi rijalitija dobija 20.000 dolara. Učestvovao je na takmičenju “Ples sa zvezdama” i, osvojivši drugo mesto, osigurao 150.000 dolara. Kao član žirija na izboru za Mis SAD 2012. godine zaradio je 25.000 dolara.Njegovi tvitovi vrede 8.000 dolara, a dobija 20.000 dolara da bi se pojavio na nekom događaju.

Kendal i Kajli DženerNjih dve su najmlađe pripadnice “čopora” Kardašijan. Kendal je “uštekala” dva miliona dolara, a njena sestra upola manje. Obe zarađuju po 5.000 dolara po epizodi rijalitija. Kendal više zarađuje zbog toga što se bavi manekenstvom. Agencija “Vilhelmina” je angažovala kad je imala 14 godina.

Kad sve sabere, klan Kardašijan težak je 191,75 miliona dolara. Ostaje da se vidi kako će Brusov i Krisin razvod uticati na tu brojku.

(Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track