OVO ĆE ODUŠEVITI DELIJE: Muslin se vraća na klupu Zvezde?!

San postaje java

OVO ĆE ODUŠEVITI DELIJE: Muslin se vraća na klupu Zvezde?!

Fudbal -
Nekoliko ljudi čija reč se uvažava u upravi Zvezde kontaktiralo je trofejnog stručnjaka, a preduslov za povratak je pomirenje sa Draganom Džajićem

BEOGRAD - Iskusni strateg, Slavoljub Muslin, mogao bi uskoro da nasledi Slavišu Stojanovića na klupi Crvene zvezde.

Iako je dobio zvaničnu podršku rukovodstva, nije sigurno da će Stojanović do kraja jesenjeg dela ostati trener crveno-belih. Pogotovo ako ne ostvari pobede protiv Spartaka i Čukaričkog. Međutim, ni osvajanje šest bodova u naredna dva meča mu ne garantuje posao.

Navodno, bivši selektor Slovenije je ostao na klupi samo dok se ne pripremi teren za povratak iskusnog Slavoljuba Muslina.

Preduslov za povratak prekaljenog stručnjaka je pomirenje sa prvim čovekom kluba - Draganom Džajićem.Naime, Muslin je 2004. godine napustio Marakanu zbog neslaganja sa predsednikom. Želeo je ulogu tim-menadžera i veća ovlašćenja što se nije dopalo Džajiću. Sukob je dobio ogroman odjek u javnosti i do današnjeg dana Muslin i Džajić nisu popravili odnose.

Veći deo Zvezdine uprave smatra da bi Muslinovo preuzimanje komande bilo pun pogodak, pa su već preduzeti koraci ka omekšavanju stava Džajića.

Ukoliko se vrati na Marakanu, Muslin neće biti samo trener već će dobiti i poziciju tim-menadžera. Prema sadašnjem stanju stvari najrealnije je da iskusni stručnjak preuzme ekipu u decembru.

Podsetimo, Muslin je imao dva uspešna mandata u klupi Zvezde, osvojio je tri titule i dva kupa. U sezoni 2000/2001 i 2003/2004 osvojio je duplu krunu sa crveno-belima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track