OVO IM NIJE TREBALO: Ove glumce su loši filmovi upropastili!

Loša procena

OVO IM NIJE TREBALO: Ove glumce su loši filmovi upropastili!

Pop kultura -
Svako u životu napravi ponekad pogrešan izbor, ali kad su glumci u pitanju, njihove greške možemo gledati do kraja života

Šon Koneri, Dženifer Lopez, Majk Majers samo su neki od dobrh glumaca koji su bacili tamnu mrlju na svoju karijeru lošim izborom samo jedne uloge.

Šon Koneri u filmu "Liga izuzetnih džentlmena"

Rojters
Rojters
http://www.youtube.com/watch?v=s-nn5nrymlE
Ovaj film se jako trudi da spoji fantaziju, naučnu fantastiku i akcione junake u Viktorijanskoj eri, međutim podbacio je u svakom aspektu. "Liga" je negativno izbombardovana i od strane kritike i od strane publike. Istovremeno, privela je kraju nekoliko dobrih karijera. Posle fijaska ovog filma, Šon koneri je odlučio da se penzioniše. Čovek koji je u svojoj karijeri igrao Džejmsa Bonda, rešio je da okači scenarija o klin. Ovaj film nije samo penzionisao Konerija, već je i reditelja Stiva Noringtona odvukao na dno.

Dženifer Lopez u filmu "Gigli"

Iako je snimljen 2003. godine, film "Gigli" pruža neiscrpnu inspiraciju za ismevanje Dženifer Lopez i Bena Afleka. Film govori o lezbejki, plaćenom ubici i čoveku ometenom u razvoju koji postaju prijatelji. Iako je Dženifer mogla da prođe kao zapaženija glumica, "Gigli" ju je u potpunosti upropastio, pa se okrenula latinoameričkim filmovima i vratila muzici. Ben Aflek je uspeo da se iskobelja, ali na internetu i dalje postoji zahtev da se "Gigli" snimi ponovo, samo ovog puta da glavni glumci umru na kraju.

Kevin Kostner u filmu "Vodeni svet"

Crni Kevine, šta ti bi da snimiš ovo? Film je smešten u dalekoj, crnoj budućnosti otopljenih polarnih kapa. Kostner igra mornara mutanta, koji pomaže jednoj devojčici i jednoj ženi da se spasu u optem rasulu i beznađu. Film je prvo probio budžet, a potom je sramotno podbacio na blagajnama. Ovo je bio početak kraja kevina Kostnera, a kraj kraja je bio kada je snimio film "Poštar". Majk Majers u filmu "Ljubavni Guru" Film govori o Amerikancu koji je odrastao daleko od rodne grude među guruima i koji se vraća u zavičaj da razvije posao samopomoći. Kako su istakli kritičari, film obiluje "glupim humorom i nepotrebnim nasiljem" koji atakuje na sva čula. Majk Majers je bio pisac, producent i glavni glumac ovog fijaska, tako da je sva krivica pala na njega.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track