Ovo je dete koje je zaveo monstrum Era!

Kurir otkriva

Ovo je dete koje je zaveo monstrum Era!

Stars -
Skandalozna izjava Ojdanića da je bio s tinejdžerkom kad je ona bila osmi razred nije tačna. Istina je još šokantnija - Slađana Vukašinović je tad išla u sedmi razred!

Na robiju!Era Ojdanić se pohvalio na Farmi da je započeo šestogodišnju vezu s devojčicom koja je tada bila u drugom polugodištu osmog razreda. Izjava je šokirala javnost, a ovim slučajem pedofilije već se bavi tužilaštvo. Međutim, istina je još šokantnija! Kurir otkriva da je Slađana Vukašinović iz Velikih Crljena nadomak Lazarevca, rođena 1986. godine, tada bila sedmi razred! Za aferu se pročulo na proleće, pa je ona već u septembru prebačena iz rodnog mesta u Vreoce da tamo završi osnovnu školu, u kojoj je njena majka Radmila radila kao spremačica. Sada ima 26 godina, povremeno radi kao bebisiterka u Švajcarskoj i trenutno je tamo.O svemu ovome svedoči Branislav Stevanović, koji je svojevremeno bio i narodni poslanik.- Moj sin je išao s tom devojčicom u odeljenje, pa znam kako su se prema njoj ophodili. To je toliko daleko otišlo da su majke njenih vršnjaka savetovale sinovima da se ne druže s njom da im ona kojim slučajem ne podmetne Erino dete! Ojdanić je tada imao 54 godine, dolazio je ispred škole, ispred njene zgrade... U školi su pravili sprdnju s njom, pa je nastavnik na času prozivao: „Gospođice Ojdanić, da li ste spremni danas da odgovarate“ - priča Stevanović s gnušanjem.On kaže da su je deca ignorisala, da nije imala druga, drugaricu...- A bila je veoma fina devojka, lepo vaspitana. Ne želim da nanesem štetu ni njoj ni njenoj majci, njima mora da se pomogne. Država mora da reaguje na ovakve stvari. Svi zajedno treba da učinimo nešto da takvi kao što je Era budu kažnjeni! Koliko su važna hapšenja za privredni kriminal, toliko je važno da se vodi borba i protiv pedofila!

Sin Branislava Stevanovića, bivšeg narodnog poslanika, išao u razred sa Slađanom
Sin Branislava Stevanovića, bivšeg narodnog poslanika, išao u razred sa Slađanom

Majka radila kod Ere pa ih upoznalaEra i Slađana su se upoznali preko njene majke, koja je radila u kuhinji kod pevača u motelu u Meljaku. Komšije kažu da je Radmila dovodila ćerku tamo, Ojdanić ih je vraćao kući, a onda je počela da učestvuje u njegovim izborima za mis lipovačkih noći, a kasnije i za mis Srebrnog jezera, gde je osvojila lentu prve pratilje.- Bila je stvarno atraktivna, a Eru nije iskorišćavala finansijski - da bi kupovala skupu garderobu. Skromno se oblačila i zaista nikome nije jasno zašto je bila s njim. Možda im je pomagao da popune kućni budžet - pričaju meštani Velikih Crljena.

Tužilac gleda „Farmu“, izjava devojke biće presudnaTelevizija Pink dostavila je juče beogradskom Višem tužilaštvu sporne snimke „Farme“, na osnovu kojih bi Era Ojdanić mogao da odgovara za pedofiliju!- Snimci su stigli i čim budu detaljno pregledani, tužilaštvo će odlučiti koje korake dalje treba preduzeti - kaže izvor Kurira:- Ukoliko postupak bude pokrenut, ključnu ulogu imaće izjava devojke - objašnjava sagovornik Kurira.Ukoliko je postojala vanbračna zajednica s maloletnikom, predviđena je zatvorska kazna do tri godine zatvora. (J. S.)

Slađanina majka Radmila nam zalupila vrataPošto je Slađana u Švajcarskoj, pokušali smo da razgovaramo s njenom majkom Radmilom. Pozvonili smo, a kad je gospođa otvorila, predstavili smo se i rekli zbog čega smo došli.- Nemam ja ništa s tim! - uzviknula je Radmila i zalupila vratima.A onda se iz stana začuo muški glas, kome je ona počela da se pravda.- To je nameštaljka! Ovo je neko jedva dočekao da prijavi! Ovoga mi krsta i današnjeg dana, on (Era, prim. aut.) nije pomenuo ničije ime. Ja sam to gledala i lično sam sve čula - govorila je majka.

Bivši direktor školeNjena majka se hvalila, a da je moje dete, ubio bih EruU vreme kad je Era započeo vezu s maloletnicom, direktor škole bio je Vlad Mihajlović. On je sada u penziji, ali se seća tog slučaja i tvrdi da nije mogao ništa da preduzme:- Nagazite majku! Ona se time ponosila! Jednom mi je rekla da cela škola treba da se ponosi time što je njena ćerka pobedila na izboru lepote. Otkud sam ja znao šta se krije iz toga. Pokojni otac joj je bio dobar čovek, devojčica je bila odličan đak, a učestvovala je u Erinim izborima za mis lipovačkih noći. Posle je išla i na nagradno putovanje na Zlatibor. Pričalo se da je sa Erom u vezi. To ju je upropastilo. A da je moje dete u pitanju, ubio bih Eru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track