ŽIVOT JOJ JE PAKAO: Ovo je Dana Vulin, Srpkinja bez lica
Foto: Printscreen

Strašna ispovest

ŽIVOT JOJ JE PAKAO: Ovo je Dana Vulin, Srpkinja bez lica

Planeta -
Australijanka srpskog porekla bez lica je ostala pre dve i po godine, kada ju je Natali Dimitrovska pretvorila u ljudsku buktinju. U nedelju uveče skinuće masku i u TV programu uživo, zajedno sa milionima gledalaca, prvi put videti svoje novo lice

PERT - Nemam lice i osećam se kao da nisam niko i ništa, kaže Dana Vulin (28), Australijanka srpskog porekla, kojoj se život preko noći pretvorio u pakao kada ju je ljubomorna supruga muškarca, kog je srela i s kojim je nakratko razgovarala na jednoj zabavi, polila alkoholom i zapalila.

Dana je, pretvorivši se u ljudsku buktinju, zadobila užasne smrtonosne opekotine na više od 60 odsto tela, uključujući i lice bez kojeg je ostala. Srpkinja je u međuvremenu postala medicinsko čudo jer je uspela da pobedi gotovo sigurnu smrt. Fotografija žene bez lica pod maskom dosad je obišla svet nebrojeno puta, a povod za najnovije podsećanje na njenu čudesnu sudbinu jeste najvažniji događaj u njenom životu posle užasavajućeg napada - Dana u nedelju uveče skida masku!

Ona će to učiniti u živom televizijskom programu na australijskom Kanalu 7 kada će imati priliku da pred nekoliko stotina miliona gledalaca širom sveta konačno vidi svoje lice posle skoro 30 meseci i 30 bolnih operacija.Australijanka srpskog porekla bez lica je ostala pre dve i po godine, 16. februara 2012. kada ju je Natali Dimitrovska pretvorila u ljudsku buktinju. Natali je bila ljubomorna na Danu što je razgovarala s njenim mužem na jednoj zabavi i tada je odlučila da joj se osveti i, kako je govorila, uništi to lepo lice. Dugo je planirala napad...Tog kobnog 16. februara Dana je bila kod kuće. "Zdravo Dano", rekao je ženski glas. Pred njom je stajala Natali, ljubomorna supruga čoveka po imenu Edin kog je Dana upoznala na novogodišnjoj zabavi.

Hapšenje Natali Dimitrovske
Hapšenje Natali Dimitrovske

Sekund potom Natali je zamahnula flašom alkoholnog rastvora koji se rasuo po Dani, inače osuđivanoj narkomanki koja je, kako je rečeno pred sudom, u tom trenutku držala staklenu lulu za pušenje kristalnog meta."Odmah sam se pretvorila u buktinju",ispričala je Vulinova sudu kroz jecaje dodajući da su sekund pošto su je zapalili Dimitrovska i njen muški saučesnik smejući se pobegli iz njenog stana.

http://www.youtube.com/watch?v=UuUTBoxW_Pg

Dana je preživela opekotine trećeg stepena koje su joj bila zahvatile čak dve trećine tela. Ona otad pored duševnog bola zbog svog izgleda trpi i užasne fizičke bolove. "Otkad se sve ovo dogodilo ni u najluđim snovima nisam mogla da zamislim da bih u ogledalu ponovo mogla da ugledam onu staru Danu", kaže Vulinova.

Pre napada Dana je volela da se udešava, šminka, frizira i lakira nokte. Danas, sve je drugačije, ona nikada više neće moći da nosi minđuše niti da se frizira jer nema kosu. U međuvremenu, Natali Dimitrovska (28) osuđena je na 17-godišnju kaznu zatvora zbog nanošenja teških telesnih povreda sa umišljajem. Jecala je dok joj je sudija izricao kaznu i objašnjavao da nikada nije sreo ljudsko biće koje je sposobno da ostavi drugo ljudsko biće u plamenu i smeje se tome umesto da pozove pomoć.

Danu u nedelju uveče čeka dugo iščekivani trenutak,a ona tim povodom kaže: Jaka sam osoba i najvrednije što sam naučila iz svega ovoga jeste da se nikada neću promeniti, da sam osoba koja jesam i da sam žena koja je i posle svega samouverena.

(EPK/Daily mail)

http://www.youtube.com/watch?v=yOEqbuCF2Ao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track