OVO SE RETKO VIĐA: Brena u zagrljaju Bobine bivše žene
Foto: Kurir Štampano

Živojinovići kao Sulejman Veličanstveni

OVO SE RETKO VIĐA: Brena u zagrljaju Bobine bivše žene

Stars -
Cela porodica na okupu Pevačica se na žurki u svom domu veselila sa Zoricom, od koje se Slobodan razveo 1991. i s kojom ima sina Filipa, i time pokazala da su u sjajnim odnosima
1 / 3 Foto: Kurir Štampano

Lepa Brena se pre nekoliko večeri u svom domu na Bežanijskoj kosi u sevdahu veselila zagrljena s Bobinom bivšom ženom Zoricom. Naime, Živojinovići su, kao prava velika i srećna porodica, slavili dolazak sina Filipa iz Amerike, kao i dolazak njegove devojke Maje Mandžuke, koju već svi doživljavaju kao pravu snajku.

Uzajamno poštovanje... Zorica i Brena
Uzajamno poštovanje... Zorica i Brena

Pošto je Filipova majka i inače u veoma prijateljskim odnosima s bivšim suprugom, ali i s njegovom drugom ženom Brenom, logično da je bila na ovoj porodičnoj žurki. Fotografije sa ovog veselja podsećaju na scene iz turske hit serije „Sulejman Veličanstveni“ jer Boba podseća na sultana koji se zadovoljno smeška u prisustvu dve „sultanije“. Samo, Živojinovići su srećniji, pošto se Brena i Zorica, za razliku od Hurem i Mehidevran, izuzetno poštuju. Zbog toga nemaju problem da budu zajedno na istom mestu, pa čak i da se grle sa osmehom od uva do uva. Na njihovim licima se jasno vidi odraz sreće i da svi žive u slozi.

Veseli momci... Boba, Filip i Stefan
Veseli momci... Boba, Filip i Stefan

Šteta za Bobu što naš zakon ne dozvoljava da se istovremeno pod jednim krovom imaju dve žene, jer verujemo da bi se oni i u takvim okolnostima odlično uklopili.Inače, te večeri kućnu atmosferu u luksuznom ambijentu uz bazen upotpunili su brojni gosti, prijatelji Živojinovića, koji su se okupili da uz omiljene pesme uživaju s njima. Među njima su bili Rokvići, koji se druže s Breninim i Bobinim sinovima, te drugarice Filipove devojke Maje Bojana Barović, Ivana Kukrić i mnogi drugi.

Dobri domaćini... Živojinovići ugostili Nikolu Rokvića i Bojanu Barović
Dobri domaćini... Živojinovići ugostili Nikolu Rokvića i Bojanu Barović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track