Oženio se Novica Veličković!

Crno-Bela svadba

Oženio se Novica Veličković!

Košarka -
Reprezentativac Srbije Novica Veličković juče se venčao s dugogodišnjom devojkom Oljom
1 / 6

Svadba, svadba...Reprezentativac Srbije juče se venčao s dugogodišnjom devojkom Oljom! Slavlje je priređeno u beogradskom restoranu „Franš„, koji je bio dekorisan isključivo u crno-belo, pa su čak i hostese bile obučene u istu „Partizanovu kombinaciju“.Olja i Novica dovezli su se u BMW X5, a na tablicama je, umesto registracije, pisalo „Just married“ (upravo venčani). Sreću su mladom bračnom paru došli da požele Veličkovićev bivši trener Duško Vujošević i sportski direktor crno-belih Dragan Todorić, kao i drugovi iz reprezentacije i Partizana Nenad Krstić, Miloš Teodosić, Stefan Marković, Miroslav Raduljica, Aleksandar Rašić, Pera Božić, Dušan Kecman, Uroš Tripković.Veselje je potrajalo do kasno u noć. Pa, nek je sa srećom!

„Olji i Novici za svadbu od Duška Vujoševića“
„Olji i Novici za svadbu od Duška Vujoševića“

A od Duleta - slika!Čovek koji je lansirao Veličkovića na košarkašku mapu Evrope Duško Vujošević doneo je njemu svojstven poklon - umetničku sliku. Dule, koji se vratio na klupu Partizana, poznat je kao veliki ljubitelj i kolekcionar slika, a jedna će ubuduće krasiti dom bračnog para Veličković.

Kaća i Aleksandar Rašić
Kaća i Aleksandar Rašić

Sve same trudniceSvadbeno veselje „okupirale“ su trudnice predvođene suprugom Aleksandra Rašića, pevačicom Katarinom Sotirović. Izgleda da su priče o nesuglasicama u njihovom braku bile obične glasine. U drugom stanju je i supruga Pere Božića, za koga se priča da će biti pomoćnik Dušku Vujoševiću, kao i lepša polovine Aleksandra Micova Čedomira Vitkovca... Biće malih košarkaša!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track