Ozvučićemo Beograd da ga čuje ceo svet!

„Bojler rum“ pušta šest sati živog programa

Ozvučićemo Beograd da ga čuje ceo svet!

Pop kultura -
Dolazimo na MAD in Belgrejd da istražimo uzbudljivu lokalnu scenu u Srbiji i veoma se radujemo tome! To je upravo ono što je najlepši deo našeg posla - prilika da lokalne umetnike predstavimo klupskoj publici širom planete - rekao je Mihael Štangl, direktor berlinskog „Bojler ruma“

Žele da prenesu fantastičnu atmosferu.Najznačajniji projekat na svetskoj elektronskoj muzičkoj sceni „Bojler rum“, stiže na festival MAD in Belgrejd! Članovi ovog internacionalnog projekta će drugog dana festivala, u nedelju 25. maja, šest sati snimati i na svom elektronskom kanalu uživo emitovati program iz srpske prestonice. Ovo će biti prvi put da „Bojler rum“ snima program na našim prostorima, a biće predstavljena imena domaće di-džej scene, uz posebnog inostranog gosta!

- Dolazimo na MAD in Belgrejd da istražimo uzbudljivu lokalnu scenu u Srbiji i veoma se radujemo tome! To je upravo ono što je najlepši deo našeg posla - prilika da lokalne umetnike predstavimo klupskoj publici širom planete - rekao je Mihael Štangl, direktor berlinskog „Bojler ruma“.Program festivala MAD in Belgrejd već je zapao za oko svetskim medijima, koji ga preporučuju kao jedan od najzanimljivijih u Evropi, naglašavajući da nudi 48 sati neprestanog ludila. Na manifestaciji nastupa više od 100 izvođača, kojima su na raspolaganju vrhunsko ozvučenje, spektakularne bine, džinovske skulpture, maske, brodovi...(Lj. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track