Paklene vrućine

Doktor

Autor:

rada briza, dr doktor

Poštovane čitateljke i čitaoci,znamo da vas ubija u pojam ova saharska vrelina u Srbiji. To, međutim, ne mora da vam pokvari dan. 

Pročitajte savete dr Nade Macure, portparolke Hitne pomoći, i živite kao i dosad. Ali ipak, ne izlazite napolje od 10 do 18 sati bez preke potrebe. 

To vreme popunite tako što ćete da pročitate neku dobru knjigu ili da završite neke posliće u kući, koje ste dugo odlagali.

Uz to, saznajte u Dr Kuriru šta kažu lekari, da li je bodibildovanje puko vežbanje i pumpanje mišića, ili psihička zavisnost? Ako je baš vaše dete iz obdaništa ovih dana donelo i vaške, ne očajavajte. Naš najpoznatiji stručnjak objasniće vam šta da radite.

Vežbajte sa nama jogu, ali obavezno uključite klimu! Probajte nepravedno zaboravljenu biljku - cveklu. Osim što je njen sok ukusan, ona je i čudesni lek.Kao i dosad, beskrajno vam hvala na svesrdnoj podršci Dr Kuriru!I čuvajte svoje zdravlje, jer drugo nemate!

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (0)

Pošaljite komentar 
Trenutno nema komentara, budite prvi!

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Tajkuni su milionima nezaposlenih izvršili genocid nad nadama, idealima, dostojanstvom Srđan Dragojević, reditelj i poslanik SPS
Prati Kurir na Facebooku!