Palma: Navijam za Argentinu na Evropskom prvenstvu

Pobrkao kontinente

Palma: Navijam za Argentinu na Evropskom prvenstvu

Politika -
Lider JS rekao da će na Evropskom prvenstvu bodriti „tim za koji igra Lionel Mesi”. Mesi je, inače, iz Argentine

BEOGRAD - Vamos-tamos, svejednos!Tako je bar za lidera JS Dragana Markovića Palmu, koji će, kako nam reče, navijati za Lionela Mesija! I to na Evropskom prvenstvu u fudbalu, što je bilo naše pitanje. Kad smo mu sugerisali da Mesi igra za Argentinu, te da ga neće biti na Evropskom prvenstvu, Palma je promenio odgovor.A ovako je tekao naš razgovor sa liderom JS:Kurir: Za koga navijate na Evropskom prvenstvu?Palma: Lomim se između fudbalske sile Nemačke i... tamo gde igra Mesi.Kurir: Pa on igra za Argentinu! Ovo je Evropsko prvenstvo.Palma: Pa... za Nemačku i Španiju. A znate li zašto navijam za Španiju? Zbog Palma de Majorke. Nekad kad ukucam „Palma” u Guglu izađe i „Palma de Majorka”.A sudeći prema odgovorima ostalih njegovih kolega, među našim političarima ima najviše ljubitelja upravo španskog fudbala.

Rasim Ljajić, lider SDPS- Pratim prvenstvo, gledam svaku utakmicu, to me opušta. Navijam za Španiju zato što igraju najbolji fudbal.

Božidar Đelić, član predsedništva DS- Kao francuski đak, kad ne igra Srbija, navijam za Francusku.

Nenad Popović, potpredsednik DSS- Velika je šteta što se Srbija nije plasirala na EP. Pošto nema Srbije, navijam za Ruse jer su naš bratski narod, sa kojim imamo snažne istorijske i duhovne veze. Takođe, dopada mi se i igra Nemačke.

Pelević: Navijam za SrbijuFunkcioner SNS Borislav Pelević nam je kao iz topa odgovorio da na ovom EP u fudbalu navija za Srbiju. Na našu opasku da Srbija ne igra, Pelević je rekao da u stvari i ne gleda prvenstvo.- Nisam zainteresovan. Da igra Srbija, gledao bih svaku utakmicu u kojoj mi igramo - kazao je Pelević.

Borislav Stefanović, šef pregovaračkog tima- Za Španiju, jer igraju dobar fudbal, a i Španci su nacija koja je prijateljski nastrojena prema nama.

Aleksandar Jugović, potpredsednik SPO- Pošto Srbija ne učestvuje, navijam za Nemce. Fudbal je igra u kojoj učestvuju 22 igrača, a na kraju uvek pobede Nemci.

Dejan Radenković, poslanik SPS- Za Hrvatsku navijam! Za koga drugog nego za komšije, mi smo upućeni jedni na druge.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track