PAO LAZAREVAČKI DILER: Pantalone i majice šifra za heroin!

Pomoć Udruženja "Sveti Sava"

PAO LAZAREVAČKI DILER: Pantalone i majice šifra za heroin!

Crna Hronika -
Policija je kod Milenka Dubovine (54) pronašla 11 grama heroina, a privedena je i dvadesetogodišnja devojka za koju se sumnja da je učestvovala u prodaji narkotika

LAZAREVAC - Lazarevački diler Milenko Dubovina, poznatiji kao Bosanac, uhapšen je u Ulici Veljka Vlahovića u naselju Orašac.

Policija je kod Milenka Dubovine (54) pronašla 11 grama heroina, a privedena je i dvadesetogodišnja devojka za koju se sumnja da je učestvovala u prodaji narkotika.

Policija je dojavu o poslovima i kretanju ovog dilera dobila iz Udruženja „Sveti Sava“.

- Pre 15 dana su iznajmili stan u ovom naselju i od stanara smo saznali da prodaju heroin. Dvojica naših članova su se parkirali preko puta zgrade i non-stop su motrili na stan.

U jednom trenutku, diler je izašao na ulicu i momci su ga čuli kako naručuje majice i pantalone. Majice su bile šifra za pakovanje od pola grama, a pantalone za gram heroina - kažu u Udruženju „Sveti Sava“.

Članovi „Svetog Save“ su odmah o svemu obavestili policijske inspektore.

- Čekali su da ga uhapse u trenutku kada su sigurni da će kod njega pronaći heroin. Nezgodno je bilo to što je diler iznajmio stan u prizemlju, iz kog je preko terasa imao čak tri izlaza. Policija je blokirala sve puteve za bekstvo, a onda upala u stan.

Zanimljivo je da su nas u trenutku hapšenja zvali građani i prijavili da je nekoliko muškaraca došlo da kupuje drogu kod Dubovine, a to su u stvari bili policajci koji su ga hapsili. To pokazuje koliko Lazarevčani u nas imaju poverenja i oni su nam od velike pomoći - napominju u Udruženju „Sveti Sava“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track