PAO POLICIJI U RUKE ISPRED STANA: Uhapšen pljačkaš banke u Zrenjaninu!
Foto: Saša Urošev

Munjevita akcija

PAO POLICIJI U RUKE ISPRED STANA: Uhapšen pljačkaš banke u Zrenjaninu!

Crna Hronika -
A.M. (37) iz Zrenjanina, uhapšen u neposrednoj blizini svog stana, nakon što je naoružan pištoljem CZ M75, iz Filijala Hipo Alpe Adria banke oteo 38.000 еvra i око 723.000 dinara

ZRENJANIN: Pljačkao i ranije!

Brzom akcijom pripadnika kriminalističke policije, uhapšen je A.M. (37) iz Zrenjanina, koji je danas oko 8.45 sati opljačkao filijalu Hipo Alpe Adria banke u glavnoj gradskoj ulici u Zrenjaninu.

A.M. je preteći radnicima banke vatrenim oružjem oteo je 38.000 еvra i око 723.000 dinara, a onda utekao. Odmah je alarmirana policija. Drski razbojnik nije slutio da će ubrzo uleteti policiji pravo u ruke:­

" Osumnjičeni je uhapšen u neposrednoj blizini svog stana. Na sebi je imao zaštitni pancirni prsluk i pištolj CZ M­75 sa sedam metaka u okviru i jednim u cevi. Kod njega smo pronašli još dva okvira za pištolj sa po osam metaka, a u rancu novac koji je oteo iz banke ­potvrdio je Kuriru izvor blizak istrazi.

Sumnja se da je uhapšeni A.M. i ranije “operisao” u Zrenjaninu. On se dovodi u vezu sa više razbojništva počinjenih od početka ove godine. Na meti A.M. bila je NIS­ benzinska pumpa, pošta, naplatno mesto JKP “Toplana” i više prodavnica.

Osumnjičeni A.M. tereti se da je izvršio više krivično dela razbojništvo i nedozvoljeno nošenje i držanje vatrenog oružja i municije.

Nakon hapšenja on je sproveden Višem javnom tužiocu u Zrenjaninu. S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track