PAO POLJUBAC: Stanija se udala za Ša!

PAO POLJUBAC: Stanija se udala za Ša!

Stars -
Mladoženja je zagrlio mladu i poljubio je tik pored usana. Stanija je bila veoma raspoložena, čak je bila pribrana i zgazila mladoženju
1 / 5

Veselo!Stanija i Ša su se venčali. Mlada je zadržala svoje prezime i dodala muževljevo, a kada su oboje rekli da dobrovoljno pristaju na brak, matičar Vesna Rivas je im je rekla da mogu da se poljube.

Ostali farmeri su jedva dočekali ovaj trenutak, a Ša je zagrlio Staniju i poljubio je tik pored usana. Mlada je sve vreme bila nasmijana, čak je bila pribrana i zgazila mladoženju.

Svadba se održala po svim tradicionalnim običajima, mladu su predali roditelji, a svekar Era je bio pravi domaćen i veoma veseo što ženi svoga sina.

"Kakav otac takav sin, mnogo dece vam želim", poželeo je Era mladencima i poveo kolo.

Tetka Saška Karan je uhvatila bidermajer, a Stanija i Ša su u kočijama, kojima su došli do kuće, komentarisali da ih interesuje kako će Filip da odreaguje na poljubac.

Ša je, kako tradicija nalaže, uneo mladu u gazdinsku kuću i pravo je spustio na krevet. Oboje su zaključili da je ovo bila najbolja svadba i da će se pamtiti u selu.

Stanije je iskoristila prvu priliku i našla Filipa i pitala ga kako se oseća i da li je video poljubac, a Filip je rekao da i nije bio tu i da je sve u redu.

Filip, Danijel i Ekrem su planirali da otmu mladu, ali se nisu usudili da pokvare slavlje.

http://www.youtube.com/watch?v=kQT1AXERrJc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja