Farma

PAO PRVI SEKS: Jelena i Čupo dohvatili se u štali!

Stars

Autor:

Vest da se između rediteljke i Čupe nešto dogodilo prvi su raširili po imanju Edin Škorič i Miki Đuričić

jelena, čupo

Jelena Golubović i Čupo Kalač u petak uveče za vreme žurke na Farmi imali su prvi seks, što je i  potvrdila i produkcija ovog rijalitija.

Naime, vest da se između rediteljke i Čupe nešto dogodilo prvi su raširili po imanju Edin Škorič i Miki Đuričić koji su videli par kako odlazi u štalu, te su iz radoznalosti i oni krenuli za njima. Edin i Miki sreli su te večeri Saru i Akija i pohvalili se da su "uhvatili Jelenu i Čupu na delu".

Sve je počelo u ostavi, Čupo je mazio rediteljku po grudima, a zatim je krenuo i da je ljubi. On je očigledno zaboravio na kamere, pa nije birao mesto gde će staviti ruku.

http://www.youtube.com/watch?v=1pkMZqjGn9I

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (10)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • frau

  frau

  pokazite snimak. Kakva potvrda produkcije,slika govori vise od reci.

  131 Odgovori 
 • zix

  zix

  Sve mi se čini da neko želi da iskompromituje Jelenu pred finale glasanja.

  112 Odgovori 
 • ja

  ja

  Snimka nema , samo razgovor Edina i Mikija kako su naleteli na J i C u stali .Pricali su sa omalovazavanjem , pogrdno kao naletili smo ali nista vise od toga nisu rekli .I onda je sam Miki rekao a sigurno je bilo seksa ko zna jos kad.I tu su se smijali i onako nisko sami izmisljali .Svako ko je gledao moze da potvrdi ovaj razgovor izmedju Mikia I E ... više dina.A da i Sara je bial tu ,samo ne znam da li je to bilo pre ili posle ljubljena sa Akijem .Prosli vikend Ivan , sad Aki , napolju decko , Sve smo to videli i culi ali ipak Jelena je imala seks bez dokaza zato sto je to preposteni Miki aludirao .Fuj kakav olos a taj dan je Jeleni psovao sve zivo , i ostali farmeri su spominjali njezine roditelje.

  100 Odgovori 

Poslednji komentar

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Verovatno je Euleks bolji od prištinskih sudija, ali svakako nije bolji od srpskih sudija Marko Đurić direktor Kancelarije za KiM

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!