Pao s motora u Boljevcima

Hitna pomoć

Pao s motora u Boljevcima

Beograd -
Na putu prema Zidinama u Boljevcima u 04.39 muška osoba je pala sa motora u alkoholisanom stanju i zadobila povredu glave

BEOGRAD - U Beogradu je protekle noći nekoliko osoba povređeno u saobraćajnim udesima, a od hroničnih bolesnika pomoć lekara su najviše tražili astmatičari i psihijatrijski bolesnici, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Prvi udes dogodio se sinoć u 20.30 na uglu ulica 27. marta i Starine Novaka u kome je 24-godišnji muškarac zadobio prelom leve podlaktice.

U 21.02 u Bačkom iloviku ispred broja 45 u Zemunu, 26-godišnji muškarac zadobio je oguljotinu desne strane glave i desne ruke.

Na Pančevačkom putu u 04.06 sati 43-godišnji muškarac je u udesu zadobio razderotinu glave i povredu grudnog koša.

Na putu prema Zidinama u Boljevcima u 04.39 muška osoba je pala sa motora u alkoholisanom stanju i zadobila povredu glave.

Jutros u 07.08 u Bulevaru kralja Aleksandra oboren je biciklista koji je zbrinut na licu mesta.

Od hroničnih bolesnika noćas su se Hitnoj pomoći najčešće javljali astmatičari i psihijatrijski bolesnici, rekla je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći imala ukupno 123 intervencije, od kojih je 21 bila na javnom mestu. U protekla 24 sata Hitna pomoć je imala 230 intervencija, od kojih su 54 bile na javnom mestu. Macura za danas savetuje srčanim bolesnicima da izbegavaju teži fizički napor, jer je vremenska prognoza za sve dobra, a svima preporučuje da izađu u šetnju, jedu laganu hranu poput salata i čorbi i adekvatno se oblače.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track