PAPARACO: Jeremić zbog žene jurio za Marizom!
Foto: Zorana Jevtić

Fado diva dobila još jednog obožavaoca u Srbiji

PAPARACO: Jeremić zbog žene jurio za Marizom!

Politika -
Bivši šef diplomatije slučajno se sreo s portugalskom pevačicom na beogradskom aerodromu i zamolio je da se fotografišu jer je njegova supruga Nataša njen veliki fan

BEOGRAD - Je l' može selfi?Portugalska fado pevačica Mariza doputovala je juče u Beograd na poziv poznatog multiinstrumentaliste Slobodana Trkulje, a povodom snimanja pesme i spota kojim će ceo svet pozvati da pomogne ugroženima od poplava u Srbiji. Trkulja je sačekao gošću na Aerodromu „Nikola Tesla“ i upoznao je s Vukom Jeremićem, predsednikom Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj, koji se tu slučajno našao.Jeremić je zahvalio Marizi na njenom trudu da pomogne našem narodu. Bivši šef diplomatije iskoristio je priliku i zamolio pevačicu da se fotografišu jer je, kako je naveo, njegova supruga Nataša njen veliki fan i dugi niz godina prati muzički rad ove fado dive.Svetski poznata fado diva biće počasna gošća u pesmi koju Slobodan Trkulja i centar Balkanopoli snimaju sa ciljem podrške ugroženima od poplava, a učešće su potvrdili i slavni Metropol orkestar iz Holandije, ruska zvezda Pelageja, gitarista Pitera Gebrijela Dejvid Rouds... Pesmu će, pored Slobodana Trkulje, producirati Marko Milatović i dobitnik Gremi nagrade Čed Blejk.(M. C.)

Sve za Natašu da bi Vuk mogao da pošalje sliku supruzi, Trkulja je morao da glumi foto-reportera
Sve za Natašu da bi Vuk mogao da pošalje sliku supruzi, Trkulja je morao da glumi foto-reportera

U VladiPEVAČICA DANAS S PREMIJEROMPredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovaraće danas sa portugalskom fado pevačicom Marizom, koja boravi u Srbiji kao gost Egzita i Slobodana Trkulje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track