Parfemi prema horoskopu

Parfemi prema horoskopu

Stil -
Bikovi vole gurmanske parfeme, Strelčevi i Blizanci cvetne, a Vodolije privlači da budu u centru pažnje, zbog čega biraju jače note

Samo neka miriše!Obično se smatra da dominantne osobe koriste snažne i dugotrajne parfeme, romantičari puderaste i cvetne, a avanturisti citrusne i osvežavajuće mirise. U moru različitih teorija o tome kakvoj osobi odgovara određeni parfem, našla se i ona koja govori kom horoskopskom znaku najbolje leži koji miris.Prema astrološkim tumačenjima, parfemi spadaju u domen Venere, odnosno znakova Bika i Vage. Smatra se da su žene u jednom od ova dva znaka najslabije na parfeme i da im najbolje odgovaraju nežni, ženstveni i umereni parfemi.

Za Vage su kao stvorene sve verzije „Šanelovog“ „šansa“, „Van“ Dolčea i Gabane, „barberi london“, „el“ i „parizijen

“ kuće „Iv Sen Loran“, „Kašarelova“ „skarlet“, a sigurno bi ih oduševio i „Muglerov“ „vumeniti“, koji miriše na kozmetičku torbicu, ili „stajlesens“ „Žil Sander“ za „žene sa stilom“.

Bikov

i su veliki gurmani, pa će im se svideti i gurmanski parfemi kao što je „Naomi“ Naomi Kembel, „Bosov“ „orindž vumen“ i „ejndžel“ „Muglera“, koji podseća na božićne kolačiće. Veoma vole miris ruže i stalo im je do partnerstva, pa je za njih tu i senzualna „Lola“ Marka Džejkobsa. Njen glavni sastojak je ruža geranija, najsnažniji mirisni afrodizijak, koji će im pomoći da pronađu svog princa na belom konju o kome toliko maštaju.

Žena Ovan je samostalna, direktna i snažna, pa joj najbolje odgovaraju divlji mirisi, kao što su „Kenzovi“ „džangl“ i „džangl elefant“, „Lorenov“ „ralf vajld“, miris Sonje Rikel „rikel vuman hot“ i rakošni parfemi kao što je „ledi milion“ Paka Rabana.

Škorpije v

ole mistične parfeme, a njihovu tajanstvenu erotiku najbolje će dočarati „armani kod“ i „blek XS“ Paka Rabana.

Dame Vodolije

su individualci i vole neobične mirise kakvi su „Diorovi“ parfemi, posebno „dior edikt“, „eskale a Portofino“ i „hipnotik pojzon“.

Žena Jarac

je ambiciozna, postojana i samostalna, klasičnog ukusa, pa su za nju i takvi mirisi - voleće „guči baj Guči“, takođe „Gučijeve“ „raš„, „raš 2“ i „gilti“ i „Šanelov“ s oznakom broj pet.

Žene rođene u znaku Riba i Raka v

ole mistične i erotske parfeme, ali u nešto laganijoj i romantičnijoj verziji. Za njih su puderasti parfemi poput „Naomedžik“ Naomi Kembel, „euforija“ kelvina Klajna, sve verzije „Bulgarijeve“ „omnije“ i „Versačeovih“ „brajt kristala“ i „kristal noara“. Vole i vodenaste cvetne mirise kao što su „Armanijevi“ „akva di đo“ i „akva di đoja“, romantični „kloe“ i tajanstveni „Bulgarijev“ „jasmin noar“.

Žene rođene u znaku Strelca ili Blizanaca vole da budu u pokretu, pa im odgovaraju letnji, citrusni i avanturistički mirisi kao što su „lajt blu“ Dolčea i Gabane, „aj lav lav“ „Moskina“ i „amor amor“ „Kašarela“. Strelčevi vole daleke krajeve i putovanja, pa će im se svideti „Diorov“ „žador“, koji će im dočarati mirise istočne Azije, ili istoimeni parfem Narcisa Rodrigesa, koji miriše na Egipat.

Lavice vole ekstravagantne parfeme s potpisima slavnih. One su glamurozne žene, koje će voleti „Armanijev“ „dajmonds“, ali i one slatkaste mirise koji u sebi spajaju romantičnu i nežnu s dominantnom i snažnom ženskom stranom, kao što su „Šanelov“ „koko madmoazel“, „Lankomov“ „hipnoz“ ili „Eskadin“ „magnetizam“.

Device

ne vole da budu u centru pažnje, zbog čega im odgovaraju jednostavni, praktični i nenametljivi mirisi kao što su „pjur vajt linen“ „Este Loder“ ili „idil“ kuće „Gerlan“, kao i parfemi koji mirišu na čisto i koji naglašavaju prirodan miris kože, kao što je „Klajnov“ „iterniti“ ili „Armanijev“ „dajmond“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track