PARTIZANOV SPISAK ŽELJA: Lomić, Abubakar, Alivodić, Tubić...
Foto: Fonet

Pojačanja u svim linijama tima

PARTIZANOV SPISAK ŽELJA: Lomić, Abubakar, Alivodić, Tubić...

Fudbal -
Čelnici Partizana, koji je u međuvremenu ukinuo mesto sportskog direktora, napravili su preliminarni spisak a neka od imena su više nego interesantna

Fudbalski klub Partizan ozbiljno je prionuo na posao rekonstrukcije tima u predstojećem prelaznom roku. Tim iz Humske još uvek nije siguran da li će u kvalifikacije za Ligu šampiona ili Ligu Evrope, ali čini se da takava status ne menja ništa kada je u pitanju strategija - dovesti pre svega iskusne i dokazane igrače. Drugi uslov je da dolaze bez obeštećenja ili za male pare.

Čelnici Partizana, koji je u međuvremenu ukinuo mesto sportskog direktora, napravili su preliminarni spisak a neka od imena su više nego interesantna.

Crno-beli žele da reše goruća pitanja u centralnom delu defanzivne linije. Obradoviću je istekao ugovor, Stankoviću ističe za šest meseci, dok će Trajković verovatno biti prodat. Na listi želja je Nemanja Tubić, koji je prošao omladinske selekcije Partizana i trenutno je član Krasnodara. Pored njega, crno-beli su zagrizli i za talentovanog Vladimira Kovačevića iz subotičkog Spartaka.

Na poziciji levog beka crno-beli bi ostali bez Vladimira Volkova, ali bi njegovo mesto popunio Marko Lomić, trenutno član moskovskog Dinama. I Lomiću i Tubiću ovog meseca ističu ugovori sa sadašnjim ekipama.

Aktuelni vicešampion Srbije nastavio bi da kupuje u Novom Sadu, pa je ovog puta u beležnici beogradskog tima Enver Alivodić. Trener Marko Nikolić sarađivao je sa Alivodićem, kome ugovor sa Vojvodinom ističe u decembru pa je ovo poslednja prilika da nešto zarade.

Podjednako veliki problem je i pitanje napadača. Nemanja Kojić je povređen, Škuletić ima nejasnu dijagnozu oko bolesti, dok je neizvesno da li će Danko Lazović ostati. Stoga je Partizan obnovio interesovanje za Abubakara Oumarua, trenutno člana belgijskog Beverena.

(Sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track