PARTNER CNN ZA BALKAN: Regionalne i svetske teme 24 sata na N1 televiziji!

Startuju u septembru

PARTNER CNN ZA BALKAN: Regionalne i svetske teme 24 sata na N1 televiziji!

Društvo -
Koncept televizije su predstavili izvršni direktor Brent Sadler, operativni menadžer Rusmir Nefić, Programski direktor Zoran Stevanović, kao i Jugoslav Ćosić, direktor programa N1 za Srbiju

BEOGRAD - Nova regionalna televizija N1, partner CNN-a za Balkan, koja počinje emitovanje u septembru, predstavila je članovima Srpske asocijacije menadžera (SAM) koncept rada i najavila da će privrednici imati priliku da kandiduju sadržaje koji su od značaja za privrede u regionu.

Koncept televizije su predstavili izvršni direktor Brent Sadler, operativni menadžer Rusmir Nefić, Programski direktor Zoran Stevanović, kao i Jugoslav Ćosić, direktor programa N1 za Srbiju.

Nefić je najavio da će se program N1 televizije emitovati iz tri regionalna centra - u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu, koji će međusobno razmenjivati programe.

"Znamo koliko je poslovnoj zajednici značajno da 24 sata bude u toku sa relevantnim vestima, i možda jos više da ima priliku da kandiduje sadržaje koji su od značaja za privrede u regionu, i naš program će to i omogućiti. Takođe će postojati mogućnost preuzimanja relevantnih sadržaja od CNN-a, te će gledaoci u svakom trenutku imati potpunu sliku ne samo domaćih već i svetskih dešavanja“, rekao je Nefić.

Izvršni direktor SAM-a Jelena Bulatović rekla je tom prilikom da je predstavnike biznisa posebno obradovala činjenica da će program nove televizije obilovati biznis vestima, emisijama i aktuelnim privrednim i regionalnim temama.

Prezentaciji u Falkensteiner hotelu je prisustvovalo blizu 50 privrednika i menadžera iz kompanija koje posluju u Srbiji i regionu, navedeno je u saopštenju SAM-a.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track