PČELAR ODE U POLITIČARE: Miki kandidat za predsednika opštine Pećinci!
Foto: Nebojša Mandić

Predložila ga grupa građana

PČELAR ODE U POLITIČARE: Miki kandidat za predsednika opštine Pećinci!

Stars -
Imamo problema jer ne možemo da svinje pustimo da šetaju šumama već moramo da ih držimo u oboru, rekao je Đuričić

Pčelar iz Kupinova Miki Đuričić, učesnik rijaliti šoua Farma i Veliki brat, na predlog grupe građana postao je kandidat za predsednika opštine Pećinci. Miki je duže vreme planirao da se politički aktivira.

"Imamo problema jer ne možemo da svinje pustimo da šetaju šumama već moramo da ih držimo u oboru. To mora da se promeni. Niko nas ne pita šta je prioritetno uraditi kako bi nam olakšali život na selu, a kukaju što mladi odlaze u grad", rekao je Miki nakon što je napustio Farmu i tada je odlučio da promeni zanimanje.

"Pored svinjarstva, napraviću brend od svog imena. Na proizvodima domaće kuhinje, od ajvara i džema do slatkog biće moje ime. Ne želim da budem deo tog što se zove estrada ili svet poznatih,a o mom političkom angažovanju će se tek čuti", nagovestio je tada Miki.

Njegov prijatelj Goran potvrdio je da će se Miki politički angažovati.

"Tačno je i ponosni smo na njega. Nismo razgovarali za šta će se sve zalagati, ali biće nam sigurno bolje", rekao je Goran.

Đuričićeve komšije Srđan i Dača kažu da Mikija nisu videli nekoliko dana pa nisu upućeni u njegove konkretne političke korake.

"Pominjao je nedavno da će se aktivirati za dobrobit sela, ali ne znamo šta se konkretno desilo", rekle su komšije.

Završio samo osnovnu školu

Đuričić nikada nije krio kako mu da mu je obrazovanje nije jača strana. "Ja nisam intelektualac, imam osnovnu školu i paor sam celi život. Znate koliko ima pametnih intelektualaca i ljudi koji nisu laktaši, nisu bezobrazni pa ne mogu da dođu do izražaja. Imam prava da psujem jer sam običan čovek kojem to priliči. Obrazovanje nije potvrda da neko može da radi odgovoran posao", rekao je Đuričić.

Pink tuži Mikija, traži 5 miliona dinara odštete

Na Mikijevu adresu u Kupinovu stigla je tužba od televizije Pink zbog toga što je pobegao iz rijalitija Farma. "Nećete ga dobiti za bilo kakvu izjavu jer je dobio tužbu od Željka Mitrovića i potpuno se isključio. Traže da mu plate odštetu od pet miliona dinara jer je prekršio ugovor i pobegao iz rijalitija. Iznenadio se kad je dobio tužbu od Pinka jer je bio uveren da ga neće sudski goniti. Od produkcije Emoušn za koju je vodio emisiju "Velika svadba", još nije stigla tužba", rekao je Đuričićev prijatelj Goran.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track