Perović: Zvezda me ponižava!

Perović na prodaju

Perović: Zvezda me ponižava!

Fudbal -
Stavili su me na transfer-listu, a novac još nisam dobio, tvrdi Marko Perović

Nije moralo tako.Stavljen sam na transfer listu! Dobio sam trenera s kojim ću raditi do povratka ekipe u Beograd. Klub mi je obećao da će u najkraćem roku rešiti moju situaciju - ovim rečima počeo je razgovor za Kurir Marko Perović (28), koji je u petak oteran s priprema Crvene zvezde. Da podsetimo, iskusni fudbaler aktivirao je menicu dobijenu od kluba, pošto je bio jedini od 28 fudbalera kojem nije uplaćena plata.- Imao sam razgovor sa Goranom Vasilijevićem. I Maza se smejao kada mi je objašnjavao razloge zbog kojih sam oteran sa Zlatibora. Kaže, mora tako, rekli su mu. I njemu je jasno da to nema veze sa istinom. Kako klub može da stavi u zvanično saopštenje da trener Robert Prosinečki nije bio zadovoljan mojim radom na pripremama na Rogli, kad to nema veze s istinom? Nepotrebno me ponižavaju - rekao je Perović i dodao:- Došao sam spreman na pripreme, uvek sam trčao u prvoj grupi, koja je najjača. Uradio sam test izdržljivosti u Beogradu, prema kojem sam bio najbolji. I ostale sam odradio na najvišem nivou. Trener Prosinečki je dan posle mog odstranjivanja sa Zlatibora rekao da nije imao nijedan problem sa mnom. Kondicioni trener Radaković takođe dobro zna koliko sam spreman.Marko Perović tvrdi da još nije primio novac koji je tražio aktiviranjem menice.- Nema novca! Još ga nisam dobio - zaključio je Perović.

Ožegović u BorčiMladi napadač Crvene zvezde Ognjen Ožegović narednih šest meseci provešće na pozajmici u BSK iz Borče. Njega je tražio i Banat iz Zrenjanina.- Nisam uspeo da se nametnem i izborim za minutažu. Pošto mi je najvažnije da igram, odlučio sam da odem na pozajmicu. Verujem da ću se već na zimu, kada se vratim na Marakanu, izboriti za novu priliku kod trenera Prosinečkog - rekao je Ožegović.

Rusi uz ZvezduFratrija, navijači Spartaka iz Moskve, najavili su da će doći u Vitebsk kako bi bodrili Crvenu zvezdu protiv Naftana, jer su pobratimi s fanovima crveno-belih, Delijama.Rusi će iz Moskve, na put dug 530 kilometara, krenuti autobusima dan pre utakmice. Očekuje se da će u Belorusiji naći nekoliko stotina pripadnika Delija iz Beograda.

Robi napenalio BajkovićaOdnos Roberta Prosinečkog i Bobana Bajkovića prevazilazi puki profesionalni odnos trener - igrač, a golman često ističe da je treneru zahvalan na šansi koju mu je ukazao. Priče kako voli da brani penale Prosinečkom su odavno poznate, a tako je bilo i tokom priprema na Zlatiboru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track