PROVOKACIJA: Boris i Kaća posle seksa poželeli laku noć

Poklonio joj prsten

PROVOKACIJA: Boris i Kaća posle seksa poželeli laku noć

Stars -
Boris i Kaća svoje fanove često znaju da obraduju zajedničkim fotografijama pa su tako objavili i jednu provokativnu u krevetu, kojom su poželeli svojim pratiocima laku noć

Emocije para Katarine Grujić i Borisa Stamenkovića rasplamsale su se dok su učestvovali u rijaliti-programu i uprkos brojnim peripetijama koje su pratile njihov život na imanju u Lisoviću. Boris i Kaća svoje fanove često znaju da obraduju zajedničkim fotografijama pa su tako objavili i jednu provokativnu u krevetu, kojom su poželeli svojim pratiocima laku noć. Fotografija je zagolicala maštu mnogima da li su se slikali posle seksa ili tek treba da usledi.

Podsetimo, par se suzdržavao i nije podlegao strastima na imanju u Lisovićima, a Katarina je otkrila da ju je privukao njegov fizički izgled.

"Borisov karakter potpuno je drugačiji od mog. Moram da priznam da me je na prvu loptu privukao njegov fizički izgled, ali to je samo deo onogašto mi se dopalo. Kada sam ga videla, pomislila sam “Ovaj dečko mora biti moj!”. Tako je i bilo", rekla je dvadesetjednogodišnja pevačica.

"Pozitivan duh je definitivno nešto što najviše volim kod Katarine, naravno, pored savršenog fizičkog izgleda. Nesebičnost kojom se daje nekomekoga voli posebno mi prija, to je ono što osećam i što me mnogo privlači", iskren je Boris, koji nije mnogo mario zbog emotivne veze u koju se Kaća upustila neposredno pred ulazak u rijaliti.

"Ono što je bilo pre Farme za mene je stvar prošlosti. Ne kajem se ni zbog čega, slušala sam svoje srce i nisam želela da idem protiv sebe. Nisam se čula sa bivšim partnerom od kada sam izašla sa imanja, a sve što se desilo između mene i te osobe ostavljam iza sebe i u potpunosti samokrenuta budućnosti i vezi sa Borisom, rekla je Kaća.

Prsten na Katarininoj ruci zablistao je neposredno po završetku njenog učešća u popularnom šou-programu. Iako se u javnosti mnogo spekulisalo o navodnoj veridbi, budući stomatolog da je samo reč o dokazu ljubavi, bez postavljanja dodatnih uslova i pitanja.

"Povod je moja ljubav prema Katarini i sreća koju osećam od kada smo zajedno. Kupio sam prsten i poklonio joj ga uz reči “Ovo je za našu ljubav, zato što si takva kakva jesi i zato što si tako divnaprema meni”, rekao je Boris.

Iako ne zapostavljaju prijatelje, kao ni provode u noćnim klubovima, ovo dvoje zaljubljenih trude se da sve slobodno vreme provedu zajedno, najčešće uKatarininom stanu, uz filmove i u toplom zagrljaju druge polovine. Najveću podršku pružaju im roditelji, koji su podjednako oduševljeni izborom svoje dece.

"Najvažnije je da su i moji i Kaćini roditelji prezadovoljni. Ona ima veliku podršku moje majke i oca, koji su je u potpunosti prihvatili, a ja sam istoto osetio kod njenih roditelja. I moram da priznam da mi to veoma znači. Mnogo je važno i što nas prijatelji podržavaju, vidim da sam u Kaćinomdruštvu dobrodošao, kao i ona u mom. To je još jedna fenomenalna stvar koja nam još više daje krila - s oduševljenjem priča mladi maneken, koji uskoro planira da se povuče iz medija, kako bi završio studije stomatologije, što mu je u ovom trenutku prioritet.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track