Pesma Interventna Bobana Rajovića pokrenula novi trend fotografija na Fejsbuku
Foto: Fejsubuk

Hit na društvenoj mreži

Pesma Interventna Bobana Rajovića pokrenula novi trend fotografija na Fejsbuku

Stars -
Zahvaljujući ''Interventnoj'' mnoge devojke su odlučile da fotografisanje i poziranje ispred ogledala zamene poziranjem pored uniformisanih lica i policijskih automobila
1 / 9 Foto: Fejsubuk

Boban Rajović je neko ko definitivno zna da pokrene i inspiriše svoje fanove. Ovaj put mu je to pošlo za rukom zahvaljujući pesmi ''Interventna'' koju je objavio pre mesec dana.

Naime, zahvaljujući ''Interventnoj'' mnoge devojke su odlučile da fotografisanje i poziranje ispred ogledala zamene poziranjem pored uniformisanih lica i policijskih automobila. Lavinu takvih fotografija podstakla je Splićanka Sanja Durdov koja je na svom Fejsbuk profilu objavila fotografiju na kojoj pozira pored policijskog automobila uz komentar: ''Opet me kući vozi interventna''.

Za kratko vreme slične fotografije preplavile su ovu popularnu društvenu mrežu a Bobanov Fanteam profil fanovi su zatrpavali fotografijama iz svih delova sveta.

Natalia Palka iz Francuske je čak obratila pažnju i na detalje pa je tako i odeću uskladila sa onom kakvu Boban nosi u spotu za pesmu ''Interventna'' a Ivana Rakela iz Hrvatske je uspela da ''upadne'' u pravu policijsku akciju uz komentar ''Nisam Boban Rajović, ali i mene kući vozi interventna''

Najviše oduševljenja i pažnje privukla je fotografija Mirnesa Imamovica iz BiH. On je na svoj Fejsbuk profil postavio sliku na kojoj devojka pošteno udara svog dečka uz nešto izmenjenu rečenicu iz pesme: ''Za moje zdravlje ti si štetna udaraš jače nego interventna''.

Inače, pesma ''Interventna'' na mnogim je radio stanicama proglašavana za "Hit dana" ili "Hit nedelje" a mnogi su mišljenja da će leto 2014. proći u znaku ove pesme kao i da će ona dostići popularnost Bobanovih dosadašnjih najvećih hitova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track