PESNICAMA NA POLICAJCE: Miki pušten iz pritvora!
Foto: Cile

Saslušao ga tužilac

PESNICAMA NA POLICAJCE: Miki pušten iz pritvora!

Stars -
Rijaliti zvezda, uhapšen je zbog sumnje da je posle fudbalske utakmice Kupinovo - Radnički najpre vređao, a potom pesnicama udario i povredio dvojicu policajaca

Miroslav Đuričić Miki (37) koji je u nedelju priveden zbog sumnje da je napao dvojicu policajaca i povredio ih, posle provedene noći u pritvoru u Rumi, pušten je danas na slobodu. Njega je saslušao tužilac i ceo postupak ide po redovnom postupku.

Da podsetimo, Miki Đuričić, rijaliti zvezda, uhapšen je zbog sumnje da je posle fudbalske utakmice Kupinovo - Radnički najpre vređao, a potom pesnicama udario i povredio dvojicu policajaca. Nakon završenog meča policajci su prilikom redovne kontrole saobraćaja na ulazu u Kupinovo zaustavili automobil kojim je upravljao Đuričić, koji je otvorio prozor i osuo paljbu na službenike. Vređao ih je i psovao, a potom je izašao iz automobila i pesnicom udario jednog policajca u glavu. Drugi službenik MUP-a krenuo je ka Đuričiću, ali je on nasrnuo i na njega. Nakon obračuna Miki je bio priveden.

"Đuričić je bio na utakmici i dobacivao je policajcima. Nakon završenog meča policajci su prilikom redovne kontrole saobraćaja na ulazu u Kupinovo zaustavili automobil kojim je upravljao Đuričić, koji je otvorio prozor i osuo paljbu na službenike. Vređao ih je i psovao, a potom je izašao iz automobila i pesnicom udario jednog policajca u glavu. Drugi službenik MUP krenuo je ka Đuričiću, ali je on nasrnuo i na njega. Nakon obračuna pčelar iz Kupinova je priveden", kaže izvor Kurira iz istrage.

Foto: Čitalac Kurira
Foto: Čitalac Kurira

(Kurir/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track