Mindi Mekridi se ubila na mestu gde se ubio njen dečko
Foto: Rojters

Mindi Mekridi se ubila na mestu gde se ubio njen dečko

Pop kultura -
Mindi Mekridi izašla je sa rehabilitacije i ubila se na tremu porodične kuće, gde se ubio i njen dečko

Mindi Mekridi (37), kantri pevačica, ubila se nekoliko dana pošto je puštena sa rehabilitacije i to na istom mestu na kojem se 13. januara ubio njen dečko tekstopisac Dejvid Vilson. Pre nego se ubila na tremu ispred porodične kuće, Mindi je ubila i svog psa.

U svom poslednjem intervjuu, Mindi je otkrila da je pas pokušao da pojede metak kojim se ubio njezin dečko. "Pas je našao metak, bio je u njegovim ustima", tvrdila je tada pevačica i poricala da ima veze s njegovom smrću.

Na rehabilitaciju je otišla jer joj je sudija naredio zbog alkohola i droge i nije bila u stanju da se brine o svoje dvoje dece. Na rehabilitaciji je bila samo dva dana.

"Puštena je jer su mislili da je dovoljno psihički stabilna, testirali su je na droge i alkohol i sve je bilo u redu", otkrio je izvor i dodao da nije imala simptome poput alkoholičara.

Njeno dvoje dece Zander (6) i devetomesečni Zajne smešteni su u udomiteljsku obitelj i nisu bili kod kuće u trenutku njene smrti.

Njena karijera bila je na vrhuncu 1996. godine sa singlom "Ten Thousand Angels" i hitom "Guys Do It All The Time", koja se našla na prvom mestu top liste kantri muzike. Od tada je nekoliko puta bila uhapšena zbog droge i alkohola, a 2005. i 2008. pokušala je da se ubije.

Njen poslednji album "I'm Still Here" iz 2010. godine dobro je prošao kod kritičara.

Foto Fejsbuk: Mindi Mekridi i Dejvid Vilson
Foto Fejsbuk: Mindi Mekridi i Dejvid Vilson
http://www.youtube.com/watch?v=NpzzY3r_0Ec

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja