PIJAN VOZIO SKUTER: Depardije u utorak pred Apelacionim sudom u Parizu!

Buntovnik

PIJAN VOZIO SKUTER: Depardije u utorak pred Apelacionim sudom u Parizu!

Planeta -
Za vožnju pod dejstvom alkohola, glumac je mogao da dobije maksimalnu kaznu od dve godine zatvora s obzirom na to da je vozio skuter s 1,8 promila alkohola u krvi, dok je maksimalno dozvoljeno 0,5

Glumac Žerar Depardije, koji je prošle godine dobio rusko državljanstvo, treba u utorak da se pojavi pred apelacionim sudom u Parizu, gde je osuđen zbog vožnje u pijanom stanju 2012.

Proces je trebalo da počne 3. decembra, ali je odložen zbog odsustva glumca, koji je u to vreme bio na snimanju u Italiji, javili su francuski mediji.

Pariski prekršajni sud doneo je u junu 2013 prvostepenu presudu Depardijeu, koji već tada nije bio u Francuskoj, na novčanu kaznu od 4.000 evra i oduzimanje vozačke dozvole na šest meseci.

Za vožnju pod dejstvom alkohola, glumac je mogao da dobije maksimalnu kaznu od dve godine zatvora s obzirom na to da je vozio skuter s 1,8 promila alkohola u krvi, dok je maksimalno dozvoljeno 0,5.

Poznati glumac je napustio Francusku prošle godine nezadovoljan povećanjem poreza za najbogatije.

Depardije je na zlom glasu zbog raznih ekscesa: u Firenci je 2005 godine pretukao jednog paparaca, urinirao je u putničkoj kabini aviona na letu od Pariza za Dablin 2011, a godinu dana kasnije je usred francuske prestonice udario jednog vozača.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track