PIKE BRANI LEA: Ne razumem one koji zvižde Mesiju
Foto: Beta Ap

Razočaran

PIKE BRANI LEA: Ne razumem one koji zvižde Mesiju

Fudbal -
Mesi je broj jedan. On je kamen temeljac ovog tima i sve što smo osvojili, osvojili smo zahvaljujući njemu... Tim je odigrao svoju ulogu svakako, ali mi govorimo o najboljem igraču u istoriji, istakao je defanzivac Barselone

Fudbaler Barselone Đerar Pike rekao je da ne razume kako neko uopšte može da kritikuje njegovog saigrača Lionela Mesija. "Mesi je broj jedan. On je kamen temeljac ovog tima i sve što smo osvojili, osvojili smo zahvaljujući njemu... Tim je odigrao svoju ulogu svakako, ali mi govorimo o najboljem igraču u istoriji. Nikad mi neće biti jasno kako ljudi mogu da ga kritikuju, ja to ne mogu da razumem", rekao je Pike.

On je dodao da je presrećan što će svojoj deci moći da priča da je igrao sa Argentincem. Pike je, takođe, podržao i Seska Fabregasa kome su navijači Barselone zviždali na poslednjem meču.

"Nije prijatno kada ti zvižde navijači tvog kluba. Pogrešno je fokusirati se samo na jednog igrača. Ovo nije dobra sezona za nas i je krivica svih igračam a ne samo Seska", rekao je Pike.

Barselona je trenutno druga na tabeli Primere sa 81 bodom, odnosno ima četiri boda manje od prvoplasiranog Atletiko Madrida.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track