PINK MJUZIK FESTIVAL: Pod ovim brojevima nastupaju takmičari!

Pevačko takmičenje

PINK MJUZIK FESTIVAL: Pod ovim brojevima nastupaju takmičari!

Stars -
Ideja organizatora je da se ovaj festival održava dva puta godišnje, pred leto i pred zimu

Prvi Pink mjuzik festival, koji će biti održan 28. i 29. aprila, od ukupno 800 prijavljenih kompozicija iznedrio je 25 koje će uživo izvesti vrhunski pevači.

Među izvođačima ima mnogo poznatih imena, kao što su Viki Miljković, Goca Tržan, Željko Samardžić, Neda Ukraden, Romana i drugi, ali je prilika data i mladim, još neafirmisanim nadama, poput Marka Mandića, koji je poznat po tinejdž hitu "Ramdagadam".

"Svi takmičari su praktično već pobednici i njihove pesme će obeležiti dobar deo ove godine, a sve numere će se naći na CD Siti rekordsa "Festival hitova". Disk će se pojaviti pre manifestacije i ovo je prvi put da će, iako je festival takmičarski, sve pesme biti prezentovane 15 dana pre polufinala", rekao je direktor PR sektora i jedan od selektora festivala Darko Popović.

Ideja organizatora je da se ovaj festival održava dva puta godišnje, pred leto i pred zimu. Svi učesnici imaće scenski performans kakav se obično viđa na Evroviziji. Nagradni fond biće raspoređen u pet nagrada, dok će žiri brojati 40 članova. Program će se prenositi uživo na šest kanala - Pink, Pink M, Pink BH, Pink plus, Bravo mjuzik i Pink mjuzik.

Redosled izvođača na Pink mjuzik festivalu 28. aprila:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track