PINKOVA FEŠTA: Gogin prvi festival posle smrti muža!

Veliki broj zvezda skupio se na jednom mestu

PINKOVA FEŠTA: Gogin prvi festival posle smrti muža!

Stars -
Pinkova muzička zabava, koja će biti održana 28. i 29. aprila, okupiće 25 izvođača (jedan duet), među kojima su Adil, Neda Ukraden, Goca Tržan, Željko Samardžić...
1 / 3

Odbrojavanje počinje...Prvi Pink mjuzik festival, koji će biti održan 28. i 29. aprila, od ukupno 800 prijavljenih kompozicija iznedrio je 25 koje će uživo izvesti vrhunski pevači. Na jučerašnjoj konferenciji za novinare u zgradi televizije Pink saopštena su imena svih polufinalista, koji će nastupiti s bogatim koreografijama na sceni. Među izvođačima ima mnogo poznatih imena, kao što su Viki Miljković, Goca Tržan, Željko Samardžić, Neda Ukraden, Romana i drugi, ali je prilika data i mladim, još neafirmisanim nadama, poput Marka Mandića, koji je poznat po tinejdž hitu „Ramdagadam“. Redosled takmičara biće izvučen u subotu u specijalnoj emisiji koju će voditi Nina Radulović Lečić i Vlada Stanojević.

- Svi takmičari su praktično već pobednici i njihove pesme će obeležiti dobar deo ove godine, a sve numere će se naći na CD Siti rekordsa „Festival hitova“. Disk će se pojaviti pre manifestacije i ovo je prvi put da će, iako je festival takmičarski, sve pesme biti prezentovane 15 dana pre polufinala - rekao je direktor PR sektora i jedan od selektora festivala Darko Popović i dodao:

- Zanimljivo je, recimo, da će Anabeli ovo biti prvi nastup posle porođaja i povratka u Beograd, a Adil će se prvi put pojaviti na televiziji nakon privatne afere koju je imao s majkom svog deteta. Goga Sekulić će prvi put zapevati na TV ekranima nakon smrti svog supruga - zaključio je Popović.Ideja organizatora je da se ovaj festival održava dva puta godišnje, pred leto i pred zimu.Svi učesnici imaće scenski performans kakav se obično viđa na Evroviziji. Nagradni fond biće raspoređen u pet nagrada, dok će žiri brojati 40 članova. Program će se prenositi uživo na šest kanala - Pink, Pink M, Pink BH, Pink plus, Bravo mjuzik i Pink mjuzik.

Nina mora da igra i peva LEKA U ŽENINOM ŠOUU!Šou svetskih razmera.Voditeljski par Nina Radulović Lečić i Vlada Stanojević iskoristio je priliku da predstavi i svoj novi projekat „Bravo šou“, koji će započeti sa emitovanjem dan pre festivala. Reč je o, kako kažu, jednoj od najglamuroznijih scenografija dosad i jednom od najskupljih muzičko-igranih projekata ikad prikazanih u Srbiji.- Veoma velika ekipa saradnika uključena je u ovaj projekat. Među njima su poznati dramaturzi poput Nebojše Romčevića, reditelji poput Dragana Guzijana i glumci poput Seke Sablić, Branislava Lečića i drugih. Na glamuroznoj sceni ogromnih dimenzija nastupiće najveće regionalne zvezde, koje će izvesti spektakularne nastupe - rekao je Vlada Stanojević.Nina, koja će voditi šou, u kojem će i njen suprug imati ulogu, dodala je:- Vlada i ja ćemo, pored svog posla, morati i da glumimo, da igramo i da pevamo! Radujem se što ćemo pred kraj ove televizijske sezone gledaocima ponuditi lepo osveženje i razonodu. (M. K. V.)

SvetskiGLAMUROZNA SCENOGRAFIJAScenografija za Pinkov festiva privodi se kraju. Oni koji su imali prilike da vide kako izgleda bina kažu da može da parira onima sa velikih svetskih muzičkih događaja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track