BEG IZ SATANISTIČKOG SEKS KULTA: Majka me je primorala da spavam sa 1.800 muškaraca!
Foto: Pritnscreen

Očuh je silovao sa 11 godina

BEG IZ SATANISTIČKOG SEKS KULTA: Majka me je primorala da spavam sa 1.800 muškaraca!

Planeta -
Danju sam bila učenica, a noću seksualna robinja. Bilo je toliko užasno da sam pokušala da se ubijem, navodi Anabela, koja je sa 17 godina ostala trudna sa očuhom, kada je odlučila da usred noći pobegne

Autorka knjige "Đavo na kućnom pragu", Anabela Forest tvrdi da ju je majka, inače članica sekte, naterala da spava sa 1.800 muškaraca pre nego što je napunila 18. godina. Ona je u knjizi opisala pakao koji je preživljavala od sedme godine.

Još kao devojčica je morala da gleda majku kako seksualno zadovoljava vođu kulta Kolina Betlija (48), koji ju je više puta silovao kada je napunila 11 godina. Tri godine kasnije je bila primorana da učestvuje u grupnom seksu sa majkom, komšijama, kao i Betlijem koji joj je kasnije postao očuh.

Policija je 2011. godine zbog zlostavljanja deteta uhapsila Žaklin Marling, Betlija, njegovu bivšu suprugu i prostitutku koja je često svraćala u njegovu kuću. Svedoci su na sudu isrpilčali kako su se nedeljom uveče okupljali u kući vođe, gde je on imao seks sa decom i svojim sledbenicima. On ih je ubeđivao da se deca kroz sesk sa odraslima približavaju Bogu. Anabela je pokušala da izvrši samoubistvo, nakon što ju je majka silovala.

"Danju sam bila učenica, a noću seksualna robinja. Bilo je toliko užasno da sam pokušala da se ubijem", navodi Anabela, koja je sa 17 godina ostala trudna sa očuhom, kada je odlučila da usred noći pobegne.Nije videla nikoga sve do suđenja, kada je očekivala kajanje i objašnjenje majke da je bila pod uticajem vođe kulta.

"Majka me je samo pitala šta radim u sudnici. Međutim, treba živeti za budućnost. Ništa me ne može povrediti kao njih dvoje, ali sam zbog toga i snažnija", kaže Anabela i nada se da će objavljivanjem knjige skrenuti pažnju ljudi na zlostavljanu decu, koja su nažalost svuda oko nas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track