DIPLOMATSKI SKANDAL: Zbog ovog tvita britanska ambasada morala da se izvinjava Americi!
Foto: Twitter

Loš humor

DIPLOMATSKI SKANDAL: Zbog ovog tvita britanska ambasada morala da se izvinjava Americi!

Planeta -
Naime na svom zvaničnom Tviter nalogu britanska ambasada u vašingtonu je objavila sliku na kojoj se vidi torta u obliku Bele kuće, zastava SAD i Velike Britanije i nekoliko prskalica

VAŠINGTON - Na dobre odnose između Velike Britanije i Sjedinjenih Američkih Država senku je nedavno bacio jedan nesmotren potez zvaničnika britanske ambasade u Vašingotnu.Naime na svom zvaničnom Tviter nalogu britanska ambasada u vašingtonu je objavila sliku na kojoj se vidi torta u obliku Bele kuće, zastava SAD i Velike Britanije i nekoliko prskalica.Sve je to postovano uz poruku:"Slavimo 200 godina od paljenja Bele kuće. Ovoga puta samo prskalice".

Da li su hteli da ispadnu duhoviti ili nešto slično tome, te Amerikancima se ova vrsta engleskog humora nije dopala.Nedugo posle objavili su još jedan tvit u kome se izvinjavaju za onaj prethodni."Izvinjavamo se za prethodni tvit. Želeli smo da obeležimo događaj iz istorije i da proslavimo naše današnje snažno prijateljstvo", piše u novom tvitu na zvaničnom profilu britanske ambasade.

Ono što je interesantno da onaj sporni tvit nisu obrisali.

(Independent/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track