DROGA, VEŠTIČARENJE, MAFIJA... Šta se dogodilo sa porodicom koja je misteriozno nestala u šumi?
Foto: Facebook

Pet godina bez odgovora

DROGA, VEŠTIČARENJE, MAFIJA... Šta se dogodilo sa porodicom koja je misteriozno nestala u šumi?

Planeta -
Spisak razloga zašto bi neko ubio Džejmsonove je dugačak. Neki ih povezuju sa veštičarenjem, drugi sa rasizmom, dilovanjem droge, meksičkom mafijom, laboratorijom meta... Policija je saopštila da do sada ne može ništa da eliminiše

Pet godina posle nestanka Bobi Džejmson, Šerilin Džejmson i njihove šestogodišnje ćerke Medison, ovaj slučaj je i dalje prava misterija. Pre četiri godine su pronađeni njihovi ostaci kostura, na planini u Oklahomi, poređani jedni pored drugih, licem ka zemlji.

Spisak razloga zašto bi neko ubio Džejmsonove je dugačak. Neki ih povezuju sa veštičarenjem, drugi sa rasizmom, dilovanjem droge, meksičkom mafijom, laboratorijom meta... Policija je saopštila da do sada ne može ništa da eliminiše.

"Nema šanse da su odlutali i izgubili se. Pretpostavljam da su videli nešto što nije trebalo i da su to platili životom", naveli su njihovi prijatelji.

Porodica je tog kobnog dana putovala na Sans Bois planinu, jer su hteli da kupe zemljište i počnu da žive u prirodi. Drugog dana su nestali, a posle osam dana, kamion je pronađen, u kome je bilo 32.000 dolara, kao i njihove lične stvari, telefoni, novčanici... U blizini je pronađen i njihov pas, koji je bio na ivici izgladnelosti.

Porodični sveštenik je policiji dao šokantnu izjavu tokom istrage, kada je tvrdio da su mu Bobi i Šerilin rekli da su u svojoj prošloj kući videli duhove. Šerilin je tvrdila da je to daleki predak, koji je često razgovarao sa njihovom ćerkom Medison.

Bobi ga je čak pitao čime može da ubije duhove. U njihovoj kući je nedavno posle nestanka, pronađena "vetšičja biblija".

Posebno je šokirala i poruka urezana na zidu kuće, gde je pisalo "Ubijene su nam tri mačke do sada. Veštice ne vole da se njihove crne mačke ubijaju". Poruku je pojasnila prijatljica, Niki, koja kaže da su ona i Šerilin bile zainteresovane za veštičarstvo i da su poruku napisale kako bi uplašile komšije.

Prema njenim rečima, kuća je zaista bila ukleta i u njoj se uvek osećalo neko "prisustvo", a knjigu su zajedno kupile, više iz zabave.

Na bezbednosnom snimku se vidi kako se na dan pakovanja ponašaju veoma čudno, kao u stanju nekog transa. Ubrzano su ubacivali stvari u kamion, a sve vreme nijednu reč nisu progovorili. Na osnovu tog ponašanaja je došla i pretpostavka da su na nekim narkoticima.

Među teorijama su i povezanost Šerilinog oca sa meksičkom mafijom. Nestala porodica nije razgovarala sa njim, a on je poznat kao opasan čovek koji je bio veoma bogat.

U zabačenoj planini u kojoj su nameravali da žive ima dosta laboratorija u kojima se pravi met, pa se pretpostavlja ili da su nešto videli što nije trebalo, ili da su i oni počeli da se bave tim poslom, pa ih je konkurencija eliminisala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track