GLASINE IZ NJUJORK POSTA: Vladimir Putin oboleo od raka, leči ga nemački doktor
Foto: Reuters

Bolestan?

GLASINE IZ NJUJORK POSTA: Vladimir Putin oboleo od raka, leči ga nemački doktor

Planeta -
Jedni kažu da ima rak kičmene moždine, drugi gušterače, treći da želi da ostavi zaostavštinu kao Petar Veliki - odaberite već svoju verziju, piše čuvena trač-rubrika

NJUJORK - Iz Belorusije i Poljske stižu glasine da se predsedniku Rusije Vladimiru Putinu žuri da završi stvar s Ukrajinom jer se priča da ima rak.

Jedni kažu da je reč o raku kičmene moždine, drugi da ima rak gušterače, najsmrtonosniji obliku te bolesti, a treći da ga navodno leči stariji lekar iz nekadašnje Istočne Nemačke, kog je Putin upoznao davno, dok je još radio za KGB u Drezdenu, piše čuvena trač-rubrika Strana 6 Njujork posta.

Taj lekar (84) navodno je otkrio da mrzi odlaske u Rusiju zbog Putinovog obezbeđenja, koje je veoma pažljivo i detaljno.

Tako se čak priča da je predsednik Rusije pomilovao bivšeg oligarha Mihaila Hodorkovskog, koji je 10 godina robijao u Sibiru, znajući da ima još tri godine života. Drugi kažu da Putin želi da ostavi zaostavštinu tako što će proširiti granice Rusije, kao Petar Veliki ili Staljin (?!). Izaberite sami svoju verziju, završava novinar Njujork posta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track