IMA NEKA TAJNA VEZA: Prijatelji iz detinjstva saznali da su rođena braća!
Foto: Ron Cole Privatna Arhiva / Ottawa Citizen

Neverovatno

IMA NEKA TAJNA VEZA: Prijatelji iz detinjstva saznali da su rođena braća!

Planeta -
Bili smo drugari u školi, a nismo imali predstavu da smo zapravo braća. To je neverovatno, rekao je Dankan

Dankan Kaming i Ron Kol odrasli su kao najbolji prijatelji u Otavi, u Kanadi, sredinom pedesetih godina, ali sve do prošle godine nije im bilo jasno zašto i kako su izgradili tako čvrstu međusobnu vezu još u detinjstvu, prenosi Kurir Stil.

Ispostavilo se da su dečaci, obojica usvojeni i odgajani u različitim porodicama, zapravo braća! Obojica su odavno napustili Otavu i nisu se čuli skoro 60 godina, a istinu su saznali preko kanadske neprofitne organizacije koja ponovo spaja članove porodice razdvojene usvajanjem.

Braća su ugovorila ponovni susret u Otavi za sledeći mesec. Dankan je za "Citizen" rekao da on i Kol ni malo ne liče, pa nikada nisu ni pomislili da su možda u krvnom srodstvu.

"Bili smo drugari u školi oko 2 ili 3 godine, a nismo imali predstavu da smo zapravo braća. To je neverovatno!", rekao je Dankan.

Zaista i jeste neverovatno, ali nije u pitanju tako redak slučaj kao što možda mislite. U januaru, na Univerzitetu Tulan dve devojke su se sprijateljile, a tokom studija otkrile da su polusestre.

Takođe, pre dve godine je zabeležen slučaj dva momka koja su se srela na bazenu u Misuriju, a odmaranje na plaži pretvorilo se u porodično okupljanje u momentu kada je zajednički prijatelj primetio neverovatnu sličnost između njih. Naknadni razgovor doveo je do zaključka da imaju istu majku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track