JOŠ JEDNA TEORIJA ZAVERE: CIA planira atentat na Putina
Foto: Fonet/AP

Alarmantno

JOŠ JEDNA TEORIJA ZAVERE: CIA planira atentat na Putina

Planeta -
Vladimir Putin je toliko moćna ličnost da ga je Vašington označio kao primarnu metu za atentat. CIA će za to iskoristiti nekog od muslimanskih terorista iz Rusije, koje podržava, tvrdi dr Pol Krejg Roberts

Napomene Vladimira Putina na 11. sastanku Međunarodnog kluba za diskusiju Valdaj su napomene humanitarnog političkog vođe, kakav još nije koračao svetom, piše dr Pol Krejg Roberts u tekstu pod nazivom: "Vladimir Putin je vođa moralnog sveta", objavljenom na njegovom zvaničnom sajtu i sajtu Centra za istraživanje globalizacije.

Uporedite Putina sa korumpiranim ratnim zločincima u Beloj kući ili njihovim marionetama u kancelarijama Nemačke, Velike Britanije, Francuske, Japana, Kanade i Australije i videćete razliku između kriminalne grupe i lidera koji se bori za humani svet u kojem može da se živi i u kojem se poštuju interesi svih ljudi, prenosi Webtribune.rs.

U razumnom zapadnom društvu, Putinove izjave bi se prenosile u potpunosti, a diskusije organizovale sa napomenama stručnjaka poput Stefana F. Koena. Na televiziji bi se čuo hor podrške i o tome bi se pisalo u štampanim medijima.

Naravno, tako nešto nije moguće u državi čiji vladari tvrde da je to "izuzetna" i "nezamenljiva" država sa legalnim pravom da uvede hegemoniju nad celim svetom. Što se tiče Vašingtona i njihovih medija, nijedna država osim SAD se ne pita.

Pol Kreg Roberts: U razumnom zapadnom društvu Putinove izjave bi se prenosile i o njima bi se diskutovalo (Foto: Printscreen YouTube)

"Ili ste sa nama ili ste protiv nas“, što znači "ili ste naše sluge ili naši neprijatelji“. To znači da je Vašington proglasio neprijateljima Rusiju, Kinu, Indiju, Brazil i druge delove Južne Amerike, Iran i Južnu Afriku.

Ovo je malo veći zalogaj sveta za državu u bankrotu, koju njihovo vazalno stanovništvo mrzi i koja nije dobila nijedan rat još otkad je pobedila sićušni Japan 1945. godine koristeći nuklearna oružja, jedini put da je takvo oružje upotrebljeno u istoriji sveta. Pokušajte samo da pronađete jednog američkog političara koji je sposoban da precizno i direktno odgovori na pitanja umesto da izbegne odgovor.

Niko ne može da pročita Putinove napomene a da ne zaključi da je on lider sveta. Putin je toliko moćna ličnost da ga je Vašington označio kao primarnu metu za atentat. CIA će za to iskoristiti nekog od muslimanskoh terorista unutar Rusije, koje podržava.

Za razliku od američkog predsednika, koji se ne usuđuje da se otvoreno kreće među ljudima, Putin se ne drži na odstojanju od ljudi. Putinu ne smeta ruski narod i slobodno se kreće među svojima. To ga čini lakom metom za CIA, koja može da iskoristi čečenskog teroristu ili džihadistu da ubije Putina.

Nemoralni i izopačeni Zapad nesposoban je da proizvede vođstvo kvalitetno kao Putinovo. Pošto su ga već ocrnili, njegovo ubistvo neće izazvati veće komentare u zapadnim medijima, navodi dr Pol Krejg Roberts u autorskom tekstu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track