(VIDEO) LAŽNA SLIKA MARIJE PUTIN OBIŠLA SVET: Mis Portorika podmetnuli kao Putinovu ćerku!
Foto: Društvene Mreže

EKSKLUZIVNO

(VIDEO) LAŽNA SLIKA MARIJE PUTIN OBIŠLA SVET: Mis Portorika podmetnuli kao Putinovu ćerku!

Planeta -
Holandski mediji su u nedostatku fotografija Marije Putin pustili sliku druge lepotice, ali ni ona nije anonimna, pa je istina procurela

Fotografija Marije Maše Putin (29), koja juče obišla svet i oduševila javnost svojom pojavom, nije Putinova ćerka nego bivša mis Portorika, manekenka Vilmadilis Uma Blasini Perez

Marija Putin juče se našla na udaru besa holandske javnosti, koja odgovornost pad malezijskog aviona MH17 pripisuje njenom ocu, predsedniku Rusije Vladimiru Putinu, ali pošto njenih fotografija nema, neko je Uminu sliku podvalio kao Marijinu. Istina se saznala jer devojka s fotografije nije anonimus, nego poznata portorikanska manekenka i bivša mis zemlje, piše Dejli mejl.

Vilmadilis Uma Blasini Perez
Vilmadilis Uma Blasini Perez

I pre nego što je izabran za predsednika zemlje 1999, Vladimir Putin nije se mnogo fotografisao sa porodicom. Za razliku od većine zapadnih lidera, on svoj privatni život čuva podalje od očiju javnosti.

Njegove ćerke Marija (29) i Jekatarina (27) odrastale su daleko od uvek budnih paparaca. Istina, i njih dve nisu pravile ekscese da bi zapele za oko tabloidima.

Nije sigurno ni da li je mlada žena fotografisana ovde s Vladimirom i Ljudmilom Putin zaista Marija, piše Dejli mejl
Nije sigurno ni da li je mlada žena fotografisana ovde s Vladimirom i Ljudmilom Putin zaista Marija, piše Dejli mejl

Međutim, baš zato ono malo fotografija koje su procurele u javnost ne može da da odgovor na pitanje kako Marija i Jekatarina danas izgledaju. Na pregršti starih, često crno-belih fotografija, suviše su male da bi se pretpostavilo kako danas, kao mlade žene, izgledaju.

Bilo kako da danas izgledaju, na fotografiji "Putinove ćerke Marije" koja je juče obišla svet nije Marija. To je informacija koja se probija na društvene mreže; lepa Portorikanka Uma Blasini je poznata manekenka; 2007. bila je mis Portorika, a nedavno je snimala u Južnoj Koreji i u modnim krugovima se priča da joj se smeši lepa karijera.

Izgleda da joj je neko učinio veliku uslugu podvalivši njenu fotografiju kao fotografiju Marije Putin.

Pogledajte snimke lepe Ume.

http://www.youtube.com/watch?v=91qxmvQfLlM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track