(VIDEO) MAMA NIJE NI POSUMNJALA: U 11. probala duvan, u 13. kanabis, u 15. je već bila zavisnik!

Bila je dobra ćerka i težak narkoman

(VIDEO) MAMA NIJE NI POSUMNJALA: U 11. probala duvan, u 13. kanabis, u 15. je već bila zavisnik!

Planeta -
Znala sam da su moji roditelji veoma naivni, osećala sam se krivom. Oni ni u najluđim snovima nisu pomišljali da se ja drogiram - ispričala je Karen na početku svoje životne priče

Kakav život. U 11. je probala duvan, u 13. kanabis, ekstazi i kokain, u 15. je već bila zavisnik. - Izgubila sam kontakt sa svojim vršnjacima, droga me je jedino zanimala, što je bilo veoma tužno- počela je Karen (30) svoju životnu priču gostujući sa majkom u emisiji “This Morning” na ITV.

Kanabis i ekstazi su bile “vikend droge”, a kokain je uzimala svakodnevno.- Droga je bila preskupa, moja ekipa je nabavljala kokain, drugovi su bili stariji i zarađivali su novac. Ja sam im davala sav novac koji sam dobijala za rođendane i Božić - dodala je.

Ono što je bilo pakao za nju, za njene roditelje je bila tajna.- Znala sam da su moji roditelji veoma naivni, osećala sam se krivom. Oni ni u najluđim snovima nisu pomišljali da se ja drogiram- ispričala je.

Tu nepoznanicu njena majka Linda je prokomentarisala:- Nisam to ni slutila. kada je imala 10 godina, bila je predivna devojčica koja je toliko uživala u sportu i životu, bilo je neverovatno imati je kraj sebe- rekla je majka.

Linda je promene u Kareninom raspoloženju tumačila ponašanjem tipičnim za tinejdžere. Znala je da njena ćerka “nije anđeo”, ali to nije bio razlog da posumnja na drogu. Sve se otkrilo kada se Karen poverila porodičnom prijatelju. Linda je osetila ogromnu krivicu.

Iako su sve pokušavali, roditelji nisu mogli da je spasu od droge. Kada se suočila sa istinom da droga uzima život, otišla je na lečenje i pobedila bolest. Karen već 11 godina ne uzima drogu.

http://www.youtube.com/watch?v=PmDWVCtONZ4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track