MRAČNA STRANA: Prostitutka koja je ubila direktora Gugla, fascinirana masovnim ubistvima

Pazite s kim spavate

MRAČNA STRANA: Prostitutka koja je ubila direktora Gugla, fascinirana masovnim ubistvima

Planeta -
“Stvarno je lepo kad imaš s kim da pričaš o serijskim ubistvima i hladnokrvnom ubijanju ljudi... i kad neko to takođe voli”, piše 28. juna, pošto je među prijateljima s Fejsbuka očigledno pronašla srodnu dušu

Aliks Tičelman(26), elitna prostitutka koja se u sredu pojavila pred sudom zbog ubistva Foresta Hejsa(51), jednog od direktora Gugla, kome je prilikom provoda na njegovoj jahti ubrizgala heroin i na taj način ga ubila, smo četiri dana pre svog hapšenja je na Fejsbuku pisala kako “obožava” masovna ubistva.

Tičelmanova je optužena za zloupotrebu droge i ubistvo iz nehata, a ne ubistvo s predumišljajem, budući da je Hejs umro od loše rakcije na heroin koji mu je ubrizgala sporazumno. Na snimku kamera za nadzor vidi se kako mu Tičelmanova ubrizgava heroin, a zatim ga, dok se on grči na podu, hladnokrvno ostavlja da umre, pa čak i preskače preko njegovog tela kako bi se poslužila čašom vina.

Zbog ovakvog ponašanja, i spomenutog posta na Fejsbuku, detektivi sumnjaju da joj to možda nije prvo ubistvo, i trenutno istražuju još jedan sličan slučaj ubistva u drugoj saveznoj državi SAD.

O fascinaciji Tičelmanove serijskim ubistvima svedoče i drugi njeni postovi na Fejsbuku od prošlog meseca:

“Stvarno je lepo kad imaš s kim da pričaš o serijskim ubistvima i hladnokrvnom ubijanu ljudi... i kad neko to takođe voli”, piše 28. juna, pošto je među prijateljima s Fejsbuka očigledno pronašla srodnu dušu. “Nemoj da me prosuđuješ, ok! Je**š svo to pozitivno sr**e. Pogledaj oko sebe. Život je težak, a onda umreš”, komentariše u drugom postu.

Tičelmanova se u sredu pred sudom nije izjasnila o svojoj krivici, a dodeljen joj je advokat po službenoj dužnosti, i određena kaucija od 1,5 miliona dolara.

Uhapšena je 4. jula, kada se sa policajcem u civilu sastala u hotelu radi seksa, za koji je zahtevala svoju uobičajenu tarifu - 1000 dolara. Tičelamanova se na sličan način “družila” i sa Hejsom, oženjenim ocem petoro dece, koga je upoznala i preko interneta i sa kojim se, pre fatalnog susreta na jahti, sastajala već nekoliko puta.

Hejs je u čituljama opisan kao “suprug i otac pun ljubavi, koji je više od svega uživao da vreme provodi s porodicom, kod kuće i na svom brodu”, dok se na profilu Tičelmanove može pročitati da je završila srednju školu u Atlanti, diplomirala novinarstvo na Državnom Univerzitetu Džordžije i pohađala školu za negu lepote. Kao zanimanje navodi “šminkerka”, a u sudskim dokumentima je kao zanimanje upisala “model”.

Kao model je snimala fotografije za časopis “Fiks fetiš”, a u intervjuu za isti časopis izjavila je da tu vrstu snimanja i fetišizam voli jer od nje zahteva da igra određenu ulogu:

- Uvek me je privlačila mračna strana. kad mi je bilo tri godine moji roditelji su govorili da sam naporno dete, i već tada sam volela horor fimove - opisuje u intervjuu svoja interesovanja, dok na svom drugom profilu na Fejsbuku, gde se predstavlja kao Kenedi, priča o tome kako voli heroin i TV seriju “Dekster” čiji je glavni junak serijski ubica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track