NESREĆA IH SPOJILA: Oženio se sestrom koja ga je negovala posle bombaškog napada u Bostonu
Foto: AP

Igra sudbine

NESREĆA IH SPOJILA: Oženio se sestrom koja ga je negovala posle bombaškog napada u Bostonu

Planeta -
Dugo se Džejms Kostelo pitao zašto se dogodila tragedija u kojoj su stradali ljudi od bombaškog napada na maratonu u Bostonu, i zašto je on uvučen u to. Kasnije je shvatio da mu je u život tako ušla ljubav života

Najgora stvar koje su u životu dogodila Džejmsu Kostelu postala je najbolja! Preživeli učesnik bombaškog napada na Bostonskom maratonu, 15. aprila 2013, oženio se medicinskom sestrom koja ga je negovala nakon tragedije, prenosi Stil Kurir.

Krista Dagostino rekla je "Da" svom pacijentu u elegantnoj atmosferi hotela Hajat Ridžensi u Bostonu, pred oko 150 zvanica.

Kostelo (31) zaprosio je Kristu (31) osam meseci nakon što su se upoznali u rehabilitacionom centru u koji je prebačen nakon operacije višestrukih povreda iz Opšte bolnice u Masačusecu. Fotografija na kojoj Kostelo pokušava da nađe izlaz sa finiša Bostonskog maratona, u potpuno pocepanoj i nagoreloj odeći, obišla je svet.

"15. april bio je najgori dan u mom životu. Dosokora sam se pitao zašto se to dogodilo" napisao je na Fejsbuku Kostelo u decembru."Sada shvatam zašto sam bio uvučen u tu tragediju. Da bih upoznao svog najvećeg prijatelja i ljubav svog života" rekao je.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track