NIJE ŠALA: Napasna komšinica silovala ga na spavanju, nesrećnik se jedva izvukao!
Foto: Facebook

Optužena za silovanje

NIJE ŠALA: Napasna komšinica silovala ga na spavanju, nesrećnik se jedva izvukao!

Planeta -
Žrtva je čvrsto spavala posle žurke, a kad se probudio, zatekao je na sebi komšinicu u kojoj je bio njegov ud u erekciji, zapisala policija

SIJETL - Protiv 26-godišnje Šante Gilman iz Sijetla podignuta je optužnica zbog silovanja njenog pet godina starijeg komšije, čije ime policija nije objavila.

Lepuškasta devojka ušunjala se usred noći u stan neimenovanog komšije, koji zaspao kao klada posle rođendanske žurke jednog prijatelja, kojeg navodno poznaje i napadna Šante.

"Probudio se u 2 ujutro i video na sebi 170 centimetara visoku i 108 kilograma tešku Šante Gilman, a u njoj je bio njegov ud u erekciji", navodi se u policijskom izveštaju koji je potpisao detektiv Rodžer Išimicu.

Rekao je pohotnici da se makne, ali ona ga je ignorisala pa je on "u završnici" (ma šta to bilo) uspeo da se nadljudskim naporima sam izvuče. Oterao ju je iz stana i otišao u bolnicu na pregled kao žrtva seksualnog zločina. DNK analiza zaista je pokazala da je između njih dvoje bilo seksualnog odnosa.

Šante Gilman: Ne seća se ničega i tvrdi da ima bipolarni poremećaj, Foto Facebook
Šante Gilman: Ne seća se ničega i tvrdi da ima bipolarni poremećaj, Foto Facebook

Zasad nije jasno kako je seksualna predatorka, koja već ima policijski dosije zbog pokušaja pljačke i krađe automobila, ušla u žrtvin stan.

Šante je na ispitivanju rekla da se ne seća baš ničega, ni toga da je ušla u žrtvin stan ni da ga je silovala.

"Rekla nam je da pati od mentalne bolesti, da ima bipolarni poremećaj", kaže detektiv Išimicu.

Šante je optužena za silovanje i napad na žrtvu koja "nije bila u stanju da pristane na seksualni odnos jer je bila fizički bespomoćna". Ona je početkum avgusta na Fejsbuku napisala da je u poodmakloj trudnoći, a već ima dvoje sitne dece.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track